עבור לתוכן

המסמך של אינטל

Featured Replies

פורסם

על פי כתבה ב-TG Daily אינטל שלחה לא מזמן מסמך לעובדים שלה, ושמה ציינה את "הסכנות" בדרך. אינטל כתבה ששני החברות שמהווה לה את הסיכון הכי גדול הם סמסונג ו-IBM (ודרך אגב אני מסכים עם העובדה הזו), ואילו AMD היא רק סיכון קל לעומתן.

לכתבה:

http://www.tgdaily.com/content/view/32885/118/

מה אומרים?

• תגובות 111
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבין למה IBM סיכון,אבל למה סמסונג?

AMD מזמן לא רלוונטים.

בתחום הכרטיסי מסך הם מפגרים מאחורי אנוודיה,מעט מאוד כרטיסים שלהם באמת שווים את הכסף.

המעבדים שלהם די טובים,לא לאוברקולוקרים.

אל אין מה לעשות אינטל מובילה,לא רק בגלל שהמעבדים שלהם יותר טובים,יש גם הייפ גדול סביב הC2D.

פורסם

מעבדים שולחניים זה חלק יחסית קטן ממה שעושה אינטל

פורסם

אני לא חובב גדול של AMD אבל...

הספיקו להספיד את amd עוד בתקופת k6ii

בנוסף, ראינו איך ענקים כמו 3dfx נפלו.

תמיד יש הפתעות

פורסם

סמסונג? זה משונה לי..

הם עוסקים בכל דבר בין בניית אוניות משא ובין שבבי זכרון... אבל...

בכתבה הם הוזכרו יותר כאיום כלכלי מאשר איום טכנולוגי. וזה הגיוני.

פורסם
  • מחבר

AMD איבדה תוך חצי שנה מה שהיא הרוויחה בשנתיים הכי יפות שלה, וכל זה בגלל שהיא העירה את הענק הלא נכון.

כפי שזה נראה היום צופה ל-AMD תקופה לא קלה, ואם היא לא תצליח לעבור אותה אז היא תהיה בצרות (IBM שמה את העניים שלה על AMD כבר כמה זמן, אולי היא תקנה אותה).

פורסם

המיזוג עם ATI פשוט היה שטות

פורסם

עד כמה שאני יודע, אינטל מנסים להיכנס לתחום זיכרון פלאש ביחד עם מיקרון (יש מצב שאני לא זוכר את השם של החברה השותפה נכון).

לשוק הזה יש פוטנציאל אדיר, וכרגע סמסונג הם החברה החזקה ביותר בתחום.

פורסם

AMD הצליחה בתקופה שאינטל הייתה בבעייה עם הפרסקוט והניסיונות של אינטל להגביר את המהירות שעון של המעבדים עד שנתקעו

אבל הכשלון היה זמני , ואינטל התאוששה במהירות שיא , תוך שינוי כיוון ותפיסה

בדיעבד מתברר ש-AMD קבלה יותר מידיי קרדיט , וההצלחה של AMD הייתה בעצם רגע של חולשה של אינטל , אינטל התאוששה ו-AMD חזרה לפרופורציות כבעבר

בכל מקרה הכשלון הזמני של אינטל עדיין חרוט בתודעה אצלם והפך אותם לקצת פרנואידים

פורסם
  • מחבר

קצת פרנואידים אבל הרבה שחצנים עקב ההצלחה נגד AMD (הם פשוט דרסו אותם).

הם חושבים שיש להם את היכולת לחסל כל חברה מתחרה על ידי טכנולוגיה מתקדמת ומחירים נמוכים.

האמת היא שהם צודקים, אבל השאלה היא האם יש להם את מה שדרוש, כלומר האם באמת יש להם טכנולוגיה מתקדמת יותר משאר החברות המתחרות?

את התשובה לשאלה הזו נדע רק עם הזמן.

פורסם

קצת פרנואידים אבל הרבה שחצנים עקב ההצלחה נגד AMD (הם פשוט דרסו אותם).

הם חושבים שיש להם את היכולת לחסל כל חברה מתחרה על ידי טכנולוגיה מתקדמת ומחירים נמוכים.

האמת היא שהם צודקים, אבל השאלה היא האם יש להם את מה שדרוש, כלומר האם באמת יש להם טכנולוגיה מתקדמת יותר משאר החברות המתחרות?

את התשובה לשאלה הזו נדע רק עם הזמן.

אוי, אוי... כמה שטויות. תגיד לי בנאדם? איזה טכנולוגיה מתקדמת ואיזה נעליים?

כולה לקחו פנטיום 3 מזערו אותו ל- 65 ננו, דחפו לו sse128 הזריקו לו 4 מגה קאש, והינה יש לך מעבד חדיש שמתקשה לנשום חמצן בגלל קוץ שתקוע לו בצוואר משנת 1970.

AMD חיה ונושמת, השוק העיקרי שלה זה שרתים 4p ומעלה.

עכשיו אינטל מובילה בשנה, אבל שכחתם שאינטל היתה בחושך למעלה משלוש שנים.

פורסם

אורי, בינתיים לפי מבחנים הFSB לא מגביל את הביצועים.

פורסם

AMD איבדה תוך חצי שנה מה שהיא הרוויחה בשנתיים הכי יפות שלה, וכל זה בגלל שהיא העירה את הענק הלא נכון.

כצרכן שמחפש תמיד את האיכות הגבוה ביותר עבור המחיר הנמוך ביותר לא ברור לי מה האינטרס שלנו כצרכנים ש AMD תעלם.

יתרה מכך, "הענק הלא נכון" מהווה גם היום כמעט מונופול בשוק במעבדים ואם חלילה AMD תעלם הוא יהפוך למונופול לכל דבר.

אני בטוח שכולנו נשמח אם אינטל תוכל לקפוא על שמריה ולא לפתח דור חדש של מעבדים כי לא יהיו לה מתחרים. שלא לומר שהיא תוכל לגבות נגיד 3000 ש"ח על מעבד QUAD.

לא ברורה לי השמחה לאיד האמת.

פורסם

לפי מבחני ביצועים אורי יורה לכל הכיוונים שטויות שהוא בעצמו לא מבין בהם

תלס AMD היא לא איום על אינטל העולמית (שכמו שאמרתי מייצרת ומפתחת הרבה מעבר ל-CPU's ו-Chipset's)

פורסם
  • מחבר

אני יודע AMD היא בכלל לא איום על אינטל העולמית, אני רק נתתי את זה כדוגמה למה שאינטל יכולה לעשות אם היא רוצה להלחם נגד שאר הענקים בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים