פורסם 2007 ביולי 1418 שנים יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלההמחשב שלה מאד ישןואני לא מצליחה למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבלהלוח של קומפקcompaq 041chכרגע יש לה 3 זיכרונות במחשב 2X64 ואחד של 128אבל כמו שאמרתי אני לא יודעת מאיזה סוג הם (SDRAM DDR וכו) ומה המקסימום שאפשר לשים במחשבתודה מראש
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים נראה לי ש64 ייצרו רק בSDRAM, ואם יש לה שלוש אז הלוח שלה מאפשר כנראה 4 כרטיסים. בכל מקרה, לא נראה לי שעדיין מוכרים זכרונות SDRAM, אבל בהצלחה למצוא נ.ב יש לי זכרון 256 SDRAM פנוי, מאיפה אתה?
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלה המחשב שלה מאד ישן ואני לא [glow=red,2,300]מצליחה[/glow] למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבל זו בת נ.ב גם לי יש אחד פנוי של 64MB
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים זו בת נ.ב גם לי יש אחד פנוי של 64MB העלאה של 64 לא יעשה פלאים למחשב, גם לא 256, אבל זה בהחלט עדיף על 64. רוצה שאשלח לך את זה בדואר או משו? זה נכנס במעטפה ^^
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר תודה לכולם על ההצעות אני יעביר את זה לחברה שלי ואהיה איתכם בקשר מה שרציתי עוד לדעת זה מה המקסימום שאפשר לשים בלוח אם אפשר 4 כרטיסים והמקס' שיש בסוג הזכרונות האלה זה 256 זה אומר שאפשר לשים במחשב עד 1 גיגה ? התקנו את התוכנה ויש לי את דגם הלוח אבל לא מצאתי אינפו בנאט על הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.