פורסם 2007 ביולי 1418 שנים למה צריך את זה? ע"י כבל רשת מוצלב ניתן לחבר בין 2 מחשבים ולבנות רשת ביתית בין 2 המחשבים. אז אם יש לכם כבל רשת מיותר והמחשב לכם מחובר לאינטרנט בעזרת כבל USB אתם יכולים לעשות את זה. לוקחים כבל רשת: חותכים וחושפים את החוטים: מחברים את החוטים החשופים כך: כתום לבן---ירוק לבן כתום---ירוק ירוק לבן---כתום לבן כחול---חום כחול לבן---חום לבן ירוק---כתום חום לבן---כחול לבן חום---כחול ואז תבודדו את החוטים עם סלוטייפ בהצלחה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מה זה נותן לך? היום כבר אין הבדל... אני למשל השתמשתי עם כבל מסויים לרשת בין 2 מחשבים ועכשיו הוא מחובר למודם.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר בטח שיש הבדל. תראו בתמונה המצורפת.מה זה נותן לך? היום כבר אין הבדל... אני למשל השתמשתי עם כבל מסויים לרשת בין 2 מחשבים ועכשיו הוא מחובר למודם.איל חיברת? בטח דרך הרטוטר, שם באמת אין הבדל, אבל ישירות בין מחשב אחד לשני מכרטיס רשת א' לכרטיס רשת ב' צריך כבל רשת מוצלב (CROSS OVER ) בי זה זה לא יעבוד.תראו את התמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים בטח שיש הבדלאתה לא יכול לחבר 2 מחשבים עם כבל רשת רגיל.ולדעתי עדיף לשלם כמה שקלים על כסף ולחסוך את הכאב ראש הזה
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים הרסת את הכבל כי פגעת בצורה חמורה במוליכות שלו מה שיגרום לשיבושים במידע שעובר עליוהדרך החכמה לעשות את זה היא להשיג לוחץ ופלאג, וללחוץ פלאג חדש באחד הצדדים.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני לא יודע אם זה רגיל או מוצלב אבל מה שכן זה כבל אחד ששימש אותי בעבר בחיבור בין 2 מחשבים. (רשת לכל דבר שכללה אינטרנט, שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת וכו') וכרגע הכבל הזה משמש אותי לחיבור מודם.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אז הוא מוצלב, אם אתה ממש רוצה לבדוק, קח את הכבל הזה, ושים את שני הקצוות שלו אחד ליד השני, מולך. אם הכבלים מסודרים באותו הסדר, זה כבל רגיל. אם בסדר אחר, מוצלב
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יש הרבה מודמים שמחברים אותם בכבל מוצלב, או לפחות שתומכים בזה, בעקר כאלה שתומכים בDHCP relay או מכילים נתב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.