פורסם 2007 ביולי 1418 שנים שניהם מצויינים, אני עם קספרסקי.היו בפורום עשרות (מאות?) סקרים שדנו בסוגייה, אתה יכול לערוך חיפוש.בנוסף יש סטיקי בנושא אנטי וירוסים בראש הפורום.בהצלחה.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים mcafee הכי טוב שישהוא עולה על כל שטות ומסיר אוטומטית לפני שהוירוס מבין איפה הוא בכללהסריקה שלו סורקת בכל חור ואם רוצים לזרז אותו אפשר לגרום לו לדלג על קבצים!הוא מוחק גם ספייוורים, בוטנטים, טרויאנים וכל דבר שתוכנת antispyware אמורה למחוקאני מדבר על גרסאת 2007הגרסאות הקודמות שלו קצת מעמיסות על המחשב(למרות שאני השתמשתי בו עם מחשב ממש חלש וזה עבד אחלה)
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים חבל לפתח דיון - יש מאות דיונים כאלה...תראו את התגובה הקודמת שליעכשיו בוא תראה איך עושים מהתגובה הזו דיון עם 1000 דעות שונות:XXXXXX הכי טוב שישהוא עולה על כל שטות ומסיר אוטומטית לפני שהוירוס מבין איפה הוא בכללהסריקה שלו סורקת בכל חור ואם רוצים לזרז אותו אפשר לגרום לו לדלג על קבצים!הוא מוחק גם ספייוורים, בוטנטים, טרויאנים וכל דבר שתוכנת antispyware אמורה למחוקאני מדבר על גרסאת 2007הגרסאות הקודמות שלו קצת מעמיסות על המחשב(למרות שאני השתמשתי בו עם מחשב ממש חלש וזה עבד אחלה)מקרא:XXXXXX = תוכנת האנטי וירוס האהובה עלייך.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים הדברים שכתבתי בתגובה שלי נכונים רק לגבי mcafeeואני אחד שניסה גם קספרסקי וגם נוד וגם נורטון וגם AVG אל תבלבל בשכלחוץ מזה mcafee גם חינמי, לא צריך רישיון ולא צריך שום דברצריך רק שיהיה חשבון ב mcafee.com
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מקאפי לא מתקרב ליכולות של קספרסקי. חוץ מזה, כל מה שכתבת תקף לגבי כל אנטיוירוס היום, אפילו לפשוט ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.