עבור לתוכן

מסך LCD לעבודה משרדית + משחקים, לא ברור לי עוד אם 17 או 19, בין 1100 ל1400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט.

הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות).

בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה.

תודה רבה !

פורסם

הייתי הולך על ה - XEROX XG-91D, הוא מסך 19 עם פאנל MVA שעולה 1395 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה,

חיפשתי אותו בflatpanels.dk ולא מצאתי אותו... כלומר את סוג הפאנל שיש לו.

כמו כן, פאנל MVA לא מורח במשחקים וסרטים ? הבנתי שכן...

תודה רבה !

פורסם

רשמת שאתה בקוש משחק אז זה לא אמור להפריע לך יותר מדי (מרגישים רק ב - FPS מאד מהירים בד"כ ולא כולם מרגישים את זה).

ובסרטים אין מריחות לעומת משחקים עד כמה שאני יודע.

יש אותו באתר הזה, תחפש טוב יותר.

פורסם

המריחות במסכים שאינם TN הם נחלת העבר לרוב. כיום אפילו רוב מסכי ה-PVA/MVA מגיעים עם RESPONSE TIME COMPENSATION, מה שמאפשר להם להיות מהירים מספיק. בטח ובטח ש-IPS מספיק מהירים.

אבל IPS זה יקר ולא מצוי מתחת ל-20" כמעט בכלל. אני מצטרף להמלצות על מסך PVA מודרני.

פורסם
  • מחבר

PVA = MVA ? :|

איזה עוד מסכים מומלצים מלבד ה-Xerox ?

כמו כן, יש מסכי 17 מומלצים ? (PVA\MVA) ?

פורסם

לתקציב הזה אין.

אם תעלה ל1600 יש לך P-MVA] VP930]

אם משחקים פחות חשובים לך ב-1700 יש את 971P

פורסם
  • מחבר

ומסכי 17 אינץ', אין בכלל ?

למה בעצם מסכי TN טובים כמו אלו שיש בביקורת באתר של LG וסמסונג, לא טובים ? ההבדל כל כך מהותי ביניהם לבין מסכי PVA/MVA ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים