עבור לתוכן

בעייה מוזרה בביצועים של המחשב שאני עושה ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה.

אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי.

1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה.

תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין.

אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים.

השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb.

וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer.

אחד זה הרגיל שהוא 22,504kb והשני שאני רואה בו אתרים רשום לי 55,504kb פיי שתיים מהנוכחי.

וחוץ מי זה שאני פותח את ה- firefox , הוא גם מראה לי בתהליכים 50,500kb.

מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות בכדי שהתהליכים שלי לא יהיו עמוסים , אני מעדיף לעבוד רק עם דפדפן אחד שהוא firefox אבל אני לא מוכן שיהיה לי בתהליכים גם את הexplorer זה מעמיס יותר מידי על המחשב שלי.

נ.ב

עוד משהו קטן שלא הזכרתי זה שאני נכנס לביצועים המעבד שלי הוא מראה לי בין 5 ל 8 אחוז שזה בסדר , אבל למטה הזיכרון שלי עובד בין 270mb ומגיע ל 500mb.

השאלה שלי איך הוא אמור להיות כל הזמן ??

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

התהליך שאתה רואה כל הזמן גם כשאינטרנט אקספלורר כבוי זה האקספלורר של וינדוס-הסייר -מראה התיקיות

התהלליך השני הוא האינטרנט אקספלורר ואם תשים לב לשם תראה שזה Iexplorer ולא EXPLORER.

ה IEXPLORER זה האינטרנט -הדפדפן.

לגבי כמות זיכרון -בפירפוקס זה תלוי בתוספים כמה טאבים פתוחים וכו'.

פורסם

עם כל הכבוד, לא הבנתי מה הבעיה של המחשב שלך.

הכל נראה לי תקין...

פורסם

עם כל הכבוד, לא הבנתי מה הבעיה של המחשב שלך.

הכל נראה לי תקין...

אם היית טורח לקרןא תהודעה שלו ואת התגובה שלי אולי היית מבין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים