עבור לתוכן

הביקורת האחרונה על P35

הביקורת הוגנת? 1,618 הצבעות

1. 1. הביקורת הוגנת?

• כן הביקורת הוגנת, וSp_RuS סתם קיבל מכת חום..
    • Sp_RuS צודק, הביקורת מעט לא הוגנת..
    • איזה ביקורת? =\

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם....

ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\

חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! :kopfpatsch:

אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! :nixweiss:

Gigabyte P35-DQ6

יתרונות

* עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..)

* מערכת קירור מרשימה ויעילה

* אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... )

* סידור לוח אידיאלי

חסרונות

* אינו חדשני

* אינו מציג שיפור משמעותי בביצועים

לעומת הדור הקודם

MSI P35 Platinum

יתרונות

* מערכת קירור מרשימה ויעילה,

בעלת עיצוב מיוחד

* אוברקלוקר טוב (רק "טוב"?!?! הוא הציג ביצועיי OC כמו של לוח יקר הרבה יותר.. מה שכן, ההגבלה ל 500 שוב באה פה)

* סידור לוח טוב ( =\ לא אמרנו כבר שהם מסודרים בצורה כמעט זהה... ונותנים לו רק "טוב"?! לעומת "אידיאלי" שקיבל הגיגבייט?! )

* עדיף (במעט) על פני המתחרה בביצועים (צודק, אבל.. אמרנו כבר שהפרש המחירים הוא 25%? )

חסרונות

* אינו חדשני

* אינו מציג שיפור משמעותי בביצועים

לעומת הדור הקודם

* הגבלת ה-FSB ל- 500MHz (כן, מסכים, זאת באמת הגבלה משמעותית)

אני באמת חושב שהאיתם צריכים להדגיש את הבדל המחירים הגדול, והבדל הביצועים הקטן... ::)

עוד מישו חושב כמוני? או שזה רק אני קיבלתי מכת חום? :-\

פורסם

גם אני לא הבנתי . לפי הבקורת msi אוברקלוקר יותר טוב מהגיגה בייט .

אבל במסקנות נאמר שהגיגה ביט "אוברקלוקר מצוין "

וה msi " אוברקלוקר טוב "

איך זה ?

פורסם

נכון לפי הבאנצ'ים ה MSI עוקף בכמה נקודות את G אבל עולה פחות בצורה דיי משמעותית משמע שעדיף MSI אבל לפי הסיכום עולה כי הG יותר טוב. :s07:

מוזר. :bash:

פורסם

כתוב בפירוש

מבין שתי המתחרות שבדקנו היום, ניתן לומר ש-MSI היא המנצחת, אך על חודה של נקודה בלבד.

כמו גם כתוב:

כמו כן, לצערנו הרב חברת אייבורי, יבואנית MSI בישראל, הודיעה כי אין בכוונתה לייבא את הלוח לארץ בשלב זה, דבר שללא ספק פוגע במעמדה של MSI כחברה מובילה בתחום הביצועים והאיכות בשוק ה-High End בארצנו.

מישהו פה לא קרא את הסיכום :nono: לכן יש כאן הפסד מסויים ל MSI ולא דווקא באשמתם.

פורסם

לא חוכמה לקרוא רק את החסרונות והיתרונות.

כפי שנאמר מעליי, מצויין בפירוש שMSI היא המנצחת. נושא המחיר גם כן אינו רלוונטי כרגע, כי הלוח לא יגיע לארץ בשלב זה.

עוד כמה הערות: 'אוברקלוקר טוב' - טעות כתיב בכתבה שהועלתה. תוקן.

הסידור - שני הלוחות סודרו בצורה מעולה ללא ספק, אך רק ה-Gigabyte חף מטעויות לגמרי.

פורסם

בכלל אני חשוב שמגיע לגיא ח"ח עצבני על הביקורת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

"כמו כן, לצערנו הרב חברת אייבורי, יבואנית MSI בישראל, הודיעה כי אין בכוונתה לייבא את הלוח לארץ בשלב זה, דבר שללא ספק פוגע במעמדה של MSI כחברה מובילה בתחום הביצועים והאיכות בשוק ה-High End בארצנו."

אאאממממ.... אני מסכים אם מה שנאמר ... אבל זה לא אמור להשפיע על דעתינו על הלוח... :-\

נושא המחיר רלוונטי לגמרי! כי אנחנו לא נעולים בארץ! אנשים קונים גם בחו"ל... והביקורת לא אמורה להתייחס לאיפה הלוח יהיה ואיפה לא.. =\ אני חושב ככה...

עניין של עלות\ביצועים כן רלוונטי... ואצל MSI הוא מעולה... מה שאי אפשר להגיד על גיגבייט..

הסידור - שני הלוחות סודרו בצורה מעולה ללא ספק, אך רק ה-Gigabyte חף מטעויות לגמרי.

טוב נו עם זה אני לא יכול להתווכח... אתם בדקתם, לא אני :xyxthumbs:

ולאלה שחושבים שלא קראתי את כל הכתבה--> ואני קראתי את הכל! =\ לא האיתי פותח דיון סתם...

הציטוט שSolidus Snake הביא,

ציטוט

"מבין שתי המתחרות שבדקנו היום, ניתן לומר ש-MSI היא המנצחת, אך על חודה של נקודה בלבד."

אז פה בדיוק אני לא מסכים! כי היא מנצחת די בגדול... כאילו בביצועים היא די שווה לגיגבייט, אבל המחיר שלה לעומת המחיר של גיגבייט זורק אותה לניצחון!

וגמאני חושב שהביקורת יסודית וטובה, רק עם המסקנות אני לא לגמרי מסכים... =)

פורסם

אנו פונים לקהל הישראלי. מי שזקוק למוצר מחו"ל, יידע גם לבדוק את המחיר ואת ההבדל(ואפשר לספור על יד אחת את מספר הישראלים שקונים לוח אם בחו"ל).

אני לא חושב שנעשה עוול ל-MSI ולהיפך, לאורך כל הכתבה שיבחנו את הלוח, וגם בסיכום נאמר בפירוש שהוא הלוח המנצח. להציג את הדברים אחרת היה עושה עוול ל-DQ6, משום שמדובר בלוח מהמעלה הראשונה גם כן.

פורסם
  • מחבר

אאממ... פשוט לא חשבתי הביקורת אמורה להתייחס לאיפה מוכרים את הלוח... טוב נו...

בכל אופן אני חושב שזה הוגן להוסיף לשורת היתרונות של MSI משו בסגנון: עדיף (בהרבה) על פני המתחרה ביחס "עלות\מחיר"

:nixweiss:

פורסם

אבל אין עניין של מחיר.

ואם מישהו יביא אותו לארץ ויחליט למכור אותו ב-1,200 ש"ח?

לדוגמא, הפרש המחירים בחו"ל בין מחשב מקינטוש למחשב רגיל קטן יותר מהפרש המחירים בארץ.

המחיר בחו"ל כלל לא רלוונטי למרבית האנשים.

פורסם

לא יודע מה איתכם אנשים, אבל אותי יותר עניין מערכת הקירור היחודית. אתם רשמתם מעט על זה, וציפיתי לראות לפחות דף של השוואות טמפ' בין לוחות ה35P ולבין לוח שגרתי, לראות אם הם באמת מורידים ב10~20 מעלות, לדעתי זה לא כלכך טוב להשמיט משהו שהוא אכן חדשני יחסית ללוחות קודמים.

אני יודע שלא תשנו את הכתבה אבל תדעו שזה מאכזב :P

פורסם

אי אפשר להשוות בין צ'יפסט אחד למשנהו מבחינת טמפ', גם אם זה אותו דגם ועל אחת כמה וכמה אם לא.

פורסם

התכוונתי לטמפ' של המעבד, אל תגיד לי שגם אותו אי אפשר למדוד?

כי רשמתם שגם אותו הלוח עוזר לקרר.

פורסם

רשמנו שהוא מפזר חום מאיזור המעבד על הלוח(מוספטים ומייצבי מתח ואפילו את הPCB עצמו). ההשפעה על המעבד זניחה.

פורסם

חבל שהביקורת לא כוללת את הלוח ASUS P5K DELUXE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים