עבור לתוכן

רעיונות לסידור חדר

Featured Replies

פורסם

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל.

הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת.

אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים...

תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

room.jpg

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב בקיר הימני מיטה בקיר השמאלי ו2 שוודיות על המיטה תמיד יכולות לתום לעיצוב...

מה הכיוונים?

פורסם

אני לא חושב שמישהו מפה אדריכל... תסביר איפה הקירות פה...

פורסם

מחשב בקיר הימני מיטה בקיר השמאלי ו2 שוודיות על המיטה תמיד יכולות לתום לעיצוב...

מה הכיוונים?

:lol:

פורסם

לאורך הקיר השמאלי תשים ארון גדול שיכסה את כל הקיר,

בכניסה לחדר מצד השמאלי צמוד לקיר שים ספריה "מעוגלת" למחשב/טלויזיה/וכו'... שתתחבר לארון,

ועכשיו תשים קצת מנורות,פוף,וכל מה שבא לך...

החדר שלי באותה צורה כמו השירטוט ומה שייעצתי לך זה מה שיש אצלי בחדר וזה דווקא פצצה...

בנוסף בכל פינת חדר יש מנורה גבוהה עומדת עם אור בצבע אחר (אדום/כחול /ירוק..מה שבא לך)

וזה עושה אחלה אווירה....

אהה..ותצבע את הקירות בצבע כהה אך לא יותר מידי, אצלי זה כחול בהיר-כהה...

יצא פצצה...

בהצלחה :)

נ.ב

הספריה , תעשה אותה "כמה קומות" כמו שאני הזמנתי (תוך חודש זה אמור להגיע), בקומה הראשונה מחשב, מעל זה יש מקום לטלויזיקה..או מערכת סטריאו + איבזורים שתרצה להוסיף...

נ.ב

כל מה שמובע פה זה דעה אישית שלי..אין להעליב אותה ולשפוט אותה ;D

פורסם

KoM לומד אדריכלות שנה 4 כבר...

אני למדתי חצי שנה ואני אלמד שנה הבאה שוב....

אשמח לעזור אבל אני מציע ניתן לקובי...

פורסם

תמונה של החדר יהיה דבר יפה.

פורסם

לאורך הקיר השמאלי תשים ארון גדול שיכסה את כל הקיר,

בכניסה לחדר מצד השמאלי צמוד לקיר שים ספריה "מעוגלת" למחשב/טלויזיה/וכו'... שתתחבר לארון,

ועכשיו תשים קצת מנורות,פוף,וכל מה שבא לך...

החדר שלי באותה צורה כמו השירטוט ומה שייעצתי לך זה מה שיש אצלי בחדר וזה דווקא פצצה...

בנוסף בכל פינת חדר יש מנורה גבוהה עומדת עם אור בצבע אחר (אדום/כחול /ירוק..מה שבא לך)

וזה עושה אחלה אווירה....

אהה..ותצבע את הקירות בצבע כהה אך לא יותר מידי, אצלי זה כחול בהיר-כהה...

יצא פצצה...

בהצלחה :)

נ.ב

הספריה , תעשה אותה "כמה קומות" כמו שאני הזמנתי (תוך חודש זה אמור להגיע), בקומה הראשונה מחשב, מעל זה יש מקום לטלויזיקה..או מערכת סטריאו + איבזורים שתרצה להוסיף...

נ.ב

כל מה שמובע פה זה דעה אישית שלי..אין להעליב אותה ולשפוט אותה ;D

יאן החדר שלך וזה בכלל לא אותו דבר

לפי דעתי ארון הולך בקיר של הדלת המיטה עם השוודיות בקיר השמלי המיטה בקיר הימני והקיר של החלון חופשי לאיזה מדפיה עם נרגילות ופאקטים של פרלמנט לייט ארוך

פורסם
כל מה שמובע פה זה דעה אישית שלי..אין להעליב אותה ולשפוט אותה
יאן החדר שלך וזה בכלל לא אותו דבר

החדר שלי בנוי באותה צורה, לא אמרתי שזה אותו גדול, הבאתי רעיון לעיצוב, לא טוב לך... דחוף מים :)

פורסם

לא אותה צורה

הדלת אצלך זה בקיר הצידי ולא מול החלון ויש לך גוחמה עצומה לארון בקיר של הדלת

אם כבר החדר שלו דומה לשלי חוץ מזה שהחדר שלי קטן יותר

דחוף קרח

פורסם
  • מחבר

room3.jpg

ככה החדר אמור להראות בדרך ויזואלית, כמובן שכל מה שבפנים זה להמחשה בלבד

room4.jpg

ככה נראה החדר שלי עכשיו +ארון בהמשך הספריה. אם לסידור כזה התכוונת WIZZY אז אני לא ממש מורצה ממנו, כי גם הטלוויזיה תעוף עוד מעט, וגם כי המקום נורא צר ומקשה על 2 אנשים לשבת ליד המחשב, או כשאני לבד מקשה עלי לא לשים רגליים על הסורק

פורסם

היי

אני עברתי דירה לפני חודש וחצי וגם לי קנו הכל חדש (חוץ מספה...), יש לי בדיוק אותו חדר, קצת יותר גדול אבל.

אני יכול להמליץ לך על חנות שבה רכשתי את הכל, דבר איתי בICQ. ;)

ככה זה נראה אצלי בערך.. - אתה יכול לקחת את זה לתשומת ליבך ולאמץ את זה. ;)

room%2Egif

room2%2EGIF

או הפוך: ( בדיוק ככה לי יש)

room3%2EGIF

8)

פורסם

איזה כיף לכם, חדרים קטנים ומפוארים. :jump:

פורסם

\/

|

|

קטנים?

יש לי 13 מ"ר... ::) ;D

מפוארים? לא...מסודרים נכון - כן. 8)

ד"א - מעל לדלת ומעל הספריה יש 2 רמקולים

פורסם
  • מחבר

קטן ... אני לא יודע. למרות שלפי התאוריה שלי הגודל כאן לא קובע. גם ככה כל מה שעושים זה למלא את כל פינות החדר ובתכל'ס כל הגודל נשאר באמצע ככלום , מרחק ההליכה מהמיטה אל המחשב רק גדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים