עבור לתוכן

איזה לקנות??redeon 9100

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!!

ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה??

תודה מראש

שי

פורסם

יש הרבה דרישות, הא ? סתם...

1. החברות שמייצרות את ה-9100 הן רבות, אבל ה-9100 היחיד שהגיע לארץ כפי ידיעתי הוא של ספייר.

2. המחיר הוא בערך 650 ש"ח.

3. 9100 הוא בעצם 8500 רגיל.

4. ספייר, POWERCOLOR , PALIT , POWER MAGIC נחשבות חברות קבר אבל בסדרת 9XXX זה כבר לא משנה מכיוון שבכרטיסים בסדרה זו הפילטרים הם על הצ'יפ עצמו ומכאן ש-ATI מייצרת אותם ומכאן שאיכות התמונה בסדר גמור.

פורסם

ספייר בהחלט לא חברת קבר, אלא חברה איכותית לצ'יפים של ATI.

וכבר דנו על זה מספר פעמים בפורום.

בכל מקרה, 8500/9100 זה אותו הדבר, לכן יש את רוב החברות בארץ,אני ממליץ על מה שייצא הכי זול כל עוד זה Gigabyte/Hercules/ATI/Sapphire, ואני לא זוכר עוד משהו ...

בקשר ל 4, אתה אמרת בעצמך, זה לא 9100, זה 8500. רק הכרטיסים בעלי הליבות 250/300 כוללים פילטרים מובנים.

פורסם

עד כמה שאני יודע הראדון 9100 הוא בעצם ראדון 8500LE.

פורסם

למרות ש GIGABYTE זה לא חברת קבל לא הייתי כל כך מציע אותם, יש להם כל מיני בעיות של מאווררים שמפסיקים לעבוד או כרטיסים שנשרפים אבל יכול להיות שאחוז של הכרטיסים האלה הוא קטן אז באחריותך!

פורסם

למרות ש GIGABYTE זה לא חברת קבל לא הייתי כל כך מציע אותם, יש להם כל מיני בעיות של מאווררים שמפסיקים לעבוד או כרטיסים שנשרפים אבל יכול להיות שאחוז של הכרטיסים האלה הוא קטן אז באחריותך!

זה שהיה לך ניסיון רע עם הכרטיסים של ג'יגהבייט לא אומר כלום לגבי הכרטיסים שלהם. רק שתדע לך , אתה האיש ה-0.0001 שיש לו כרטיס של ג'יגהבייט ויכול להיות (וסביר) שלכל האחרים יש כרטיסים מצוינים אשר מתפקדים כמו גדולים.

פורסם

אמרתי שזה יכול להיות וזה לא מדובר עלי אלא על אנשים שדיברתי איתם (אני למזלי לא התעסקתי עם החברה הזאת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים