פורסם 2007 ביולי 1418 שנים שלום,לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה?תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים המטרה שלו היא להכניס אוויר מבחוץ לפנים המארז לכיוון המאוורר של המעבד. אז כנראה שהרכבת אותו הפוך.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים דבר ראשון מטרת המאוורר של המארז היא הוצאת\החדרת אוויר מהמארז\למארז ואין שום קשר להוצאת אבק האבק הוא תוצר לוואי של כניסת האוויר למארז ואיתו האבק שמצטבר...בקשר לכיוון המאוורר זה תלוי אם המאוורר נמצא בחזית המארז רוב הסיכויים(99%) שהוא צריך להכניס אוויר לתוך המארזאם הוא מאחור אז הוא צריך להוציא אוויר מהמארזהערה: רשמתי 99% מכיוון שישנם מארזים "מיוחדים" שבהם מוציאים אוויר מקדימה אבל אלו מארזים דיי נדירים ורוב הסיכוייםשאין לך אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.