עבור לתוכן

נזילת זכרון מטורפת בWindows Vista

Featured Replies

פורסם

אהלן.

בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר.

בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה.

כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות.

הנה כמה שוטים:

memory1jd1.jpg

memory2sa1.jpg

memory3mt6.jpg

פורסם

קודם כל יש לך יותר מדי תהליכים שרצים בבת אחת....תסגור ת'בבילון ותפתח אותו רק כשאתה משמש בו,יש לך שם QT וגם WMP ....תסגור אחד מהם.(אתה לא צריך יותר מנגן אחד כדי לשמוע מוזיקה)

אם כל זה לא עוזר תסרוק את המחשב מוירוסים וכדו'

CCLEANR ו AD AWARE יעזרו לך מאוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תראה, אני בספק אם זה זה.

תסתכל כמה תופס כל אחד מהם, אין סיכוי שזה מה שמכביד. בבילון אני משתמש כל הזמן,

ואני דיי צריך את הWMP והQT ביחד ובגלל זה יש לי את שניהם.

כרגע יש לי אנטיוירוס שאמור להיות מצויין בשם NOD32 והוא לא התריע על שום בעיה. אני בטוח שזה יותר מזה, אולי איזה באג שצריך לתקן איכשהו?

עריכה: אני מוריד כרגע את הגרסא החינמית של Ad Aware, נראה אם זה יעזור במשהו.

פורסם

באג....ויסטה מלאה בבאגים

בכל זאת תעשה סריקה מוירוסים ומכל השטויות האלה....

ותזכור שיש לך 1GB זיכרון שזה דיי גבולי למשתמשי ויסטה... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אה. גם כן דרעק הויסטה הזה. דווקא אהבתי אותה מבחינה חיצונית והיא נראית קצת יותר מאורגנת ויציבה, אבל כנראה שלא.

אני מודע לזה שג'יגה זה גבולי אבל חייבת להיות כאן בעיה כי זה לא שזה מראה לי שתהליכים של ויסטה תופסים לי 70% מהזכרון, עם זה הייתי יכול לחיות. אבל אם תסכם הנפח שתופסים התהליכים כפי שויסטה מציג אותם יצא לך פחות מ200 מגה, זה מה שמעצבן.

פורסם

תישמע ויסטה עם 1GB זה לאותם אנשים שגולשים באינטרנט מצירים ומשתמשים באופיס.

אני רואה שאתה עובד עם מוזיקה שזה לוקח הרבה זיכרון לכן בשבילך מומלץ 2 ג'יגה

הכל תלוי בשמושים שלך :)

פורסם

אצלי ב XP רצים 37 תהליכים ותפוסים 650M. (יש לי 1G) נראה לי דווקא סביר לא? אני לא חושב שיש אצלך בעיה.

פורסם

זה לא תמיד קשור לכמות התהליכים....זה יותר קשור לכמות הזיכרון שלוקח כל תהליך(אני מדבר על תוכנות כגון פוטושופ ).

אצלי למשל לא רצה שום תוכנה כבדה כרגע,מי שלוקח עכשיו הכי הרבה זיכרון זה הדפדפן,ויש לי 30 תהליכים שמשתמשים ב350MB מתוך 1GB

פורסם

פירפוקס זולל זיכרון,זה ידוע. תסגור אותו כשאתה לא משתמש בו בשביל שלא יתפוס סתם המון מקום ברקע.

בכל מקרה - זאת ויסטה,זאת מערכת שלוקחת המון זיכרון (בלי שום סיבה מוצדקת).

לדעתי עם 1 גיגה ראם עדיף לך להישאר ב XP (ואם המראה של ויסטה כל כך חשוב לך תוריד איזה סקין,קיימים מאות מהם ברשת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים