פורסם 2007 ביולי 1318 שנים כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותוהיה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זהסימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר כן אבל אין דרך אחרת להחזיר את זה למצב רגיל אוטומטי במקום כל פעם לעשות שמירה בשם?
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים שמע, אני בדקתי את זה באינטרנט אקספלורר 6, אני מניח שזה עדיין נמצא באותו מקום בגרסא 7.כנס ללוח בקרה -> INTERNET OPTIONSסתכל בתמונהשים את זה על ENABLE... אני מניח שזה זה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אוקיי, עליתי על זה. אבל אתה צריך לעשות את זה לכל קובץ בנפרד שנפתח לך אוטומטית. בוא נגיד שזה קורה לך כשאתה מוריד קובץ ZIP כנס לאיזושהי תיקיה Tools -> Folder Option -> File Types לך לקובץ ZIP וסתכל בתמונה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר ניסיתי אחי וזה גם לא עובד יש עוד איזה משהו חייב להיות משהו לא יכול להיות בגלל דבר כזה קטן צריך לפרמט לא ככה?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כנס לרג'יסטרי:HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\RestrictionsNew Value: AlwaysPromptWhenDownloadSetting: DWORD 0x1
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים שמע, תנסה להיכנס לרג'יסטרי לפה, ולמחוק את כל מה שנמצא שם:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell\AttachmentExecute\{0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}ואם לא, אני עדיין לא מבין למה, כי הבנתי שעושים את זה כמו שהסברתי לך:http://www.mydigitallife.info/2007/06/15/disable-automatic-opening-or-saving-of-downloads-re-enable-always-ask-before-check-box/
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר שמע, תנסה להיכנס לרג'יסטרי לפה, ולמחוק את כל מה שנמצא שם: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell\AttachmentExecute\{0002DF01-0000-0000-C000-000000000046} ואם לא, אני עדיין לא מבין למה, כי הבנתי שעושים את זה כמו שהסברתי לך: http://www.mydigitallife.info/2007/06/15/disable-automatic-opening-or-saving-of-downloads-re-enable-always-ask-before-check-box/ אחי לפי הקישור הזה הצלחתי ועכשיו זה עובד פה אתה לא הסברת לי נכון פה אמרת לי להעיף את ה- V אוקיי, עליתי על זה. אבל אתה צריך לעשות את זה לכל קובץ בנפרד שנפתח לך אוטומטית. בוא נגיד שזה קורה לך כשאתה מוריד קובץ ZIP כנס לאיזושהי תיקיה Tools -> Folder Option -> File Types לך לקובץ ZIP וסתכל בתמונה: בהתחלה העפתי ועכשיו ניסיתי להשאיר ולהוסיף סימנתי את שני הראשונים וזה עובד עכשיו נוותר על עיניין הרג'יסטרי תודה תודה תודה!!!
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אגב, גם בקישור שנתתי לך רשום להעיף את ה- VIn the Edit File Type window, clear (untick) the Confirm open after download check boxלמרות שבתמונה זה כן מסומן, אבל לא יודע... מוזר, גם במקום אחר ראיתי שצריכים להעיף את ה- V.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר בקטנה אחי העיקר עובדאני סימנתי את שני הראשונים ואת השלישי אין לי אופציה בכלל לסמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.