עבור לתוכן

הפנרין של INTEL יוצא ב 22.7 ? או שמדובר רק על ירידת מחירים ?

Featured Replies

פורסם

נתנו כבר בעמוד הראשון של הדיון.

• תגובות 57
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניס עברתי על העמוד הראשון ולא מצאתי שם את הקישור

אם מישהו יכול לתת את הקישור זה יעזור לי, תודה

פורסם

סתם לידע כללי - פנרין זה בכלל המעבד לניידים, המקביל למרום, ככה שהוא רק 2 ליבות.

המעבד לדסקטופ זה וולפדייל (מחליף של קונרו) ולקוואד קוראים יורקפילד

פורסם

המיקרו-ארכיטקטורה שלהם נקראת PENRYN.

פורסם

למה באסה ?

תפסיק לאכול את השטויות (MCM זה השטן, 4 ליבות על DIE אחד של AMD לשלטון!) ש - URIB מנסה להאכיל אותך בהם.

יש פרט קטן שאתה ועוד כמה פה בפורום לא מתייחסים לזה, וזה דווקא פרט קטן וחשוב.

מעבדים בשיטת MCM הם גרועים לעבודה ב- multithread, בגלל החוסר יכולת שלהם לתקשר בין הליבות, והארוניה שבשביל עבודה ב-multithread צריך מעבד מרובע ליבות.

אגב, העתיד של המשחקים, תוכנות, מערכות הפעלה יהיה ללא ספק multithread, זאת גם הסיבה העיקרית שחברת AMD בחרה במעבד מרובע ליבות טבעי, אפילו שזה עולה לה ביוקר, אבל לפחות מישהו צריך להיות חלוץ בתחום לא...

פורסם

מה זה SEE4?

פורסם

סט פקודות למעבד, יש יותר מידע על SSE ב - FAQ/סטיקי.

פורסם

יש פרט קטן שאתה ועוד כמה פה בפורום לא מתייחסים לזה, וזה דווקא פרט קטן וחשוב.

מעבדים בשיטת MCM הם גרועים לעבודה ב- multithread, בגלל החוסר יכולת שלהם לתקשר בין הליבות, והארוניה שבשביל עבודה ב-multithread צריך מעבד מרובע ליבות.

אגב, העתיד של המשחקים, תוכנות, מערכות הפעלה יהיה ללא ספק multithread, זאת גם הסיבה העיקרית שחברת AMD בחרה במעבד מרובע ליבות טבעי, אפילו שזה עולה לה ביוקר, אבל לפחות מישהו צריך להיות חלוץ בתחום לא...

אורי, אני מציע לך קצת להוריד את האף. לא מתפארים במשהו שעדיין לא קיים, ולפי ההתנהלות המסריחה של AMD ותקדים ה2900, נראה כי אנו בקרוב נהיה עדים למפלה מוחלטת של החברה הירוקה.

אני מאוד מקווה שזה לא יקרה, ונקבל פייט ראוי, אבל הסימנים המקדימים לא מעודדים.

פורסם

אורי, אני מציע לך קצת להוריד את האף. לא מתפארים במשהו שעדיין לא קיים, ולפי ההתנהלות המסריחה של AMD ותקדים ה2900, נראה כי אנו בקרוב נהיה עדים למפלה מוחלטת של החברה הירוקה.

אני מאוד מקווה שזה לא יקרה, ונקבל פייט ראוי, אבל הסימנים המקדימים לא מעודדים.

ומה זה קשור לנושא? אתה טוען שאני מדבר שטויות בהקשר למעבד MCM, אז הבאתי לך סיבה למה אסור היום לגעת במעבדים האלו.

עדיף כבר לחכות ל-PHENOM או לנהלם של אינטל, בשאיפה שהוא יהיה באמת מרובע ליבות טבעי.

מצידי שחברת VIA תביא לנו מרובע ליבות טבעי. רק רציתי שאנשים ידעו את ההבדלים.

פורסם

כשיגיע ה-K10 (ושיגיע כבר למען השם !!!) נוכל לראות מה באמת שווה כל הנושא של "מרובע ליבה אמיתי", עד אז, אין לנו מה לדבר.

פורסם

ומה זה קשור לנושא? אתה טוען שאני מדבר שטויות בהקשר למעבד MCM, אז הבאתי לך סיבה למה אסור היום לגעת במעבדים האלו.

עדיף כבר לחכות ל-PHENOM או לנהלם של אינטל, בשאיפה שהוא יהיה באמת מרובע ליבות טבעי.

מצידי שחברת VIA תביא לנו מרובע ליבות טבעי. רק רציתי שאנשים ידעו את ההבדלים.

קשקוש.

ככל שהאפליקצייה מתאימה יותר לעבודה בריבוי נימים, הצורך בתקשורת בין הנימים קטן.

פורסם

למה באסה ?

תפסיק לאכול את השטויות (MCM זה השטן, 4 ליבות על DIE אחד של AMD לשלטון!) ש - URIB מנסה להאכיל אותך בהם.

לא קשור לurib...

פשוט אני לא רוצה שיקרה עם הפנרין מה שקרה עם פנטיום D..

שאחרי חצי שנה יצאו מעבדים עם שיתוף מלא עם הזיכרון והשיפור בביצועים יהיה כמו עם הפנטיום D לבין הC2D..

אז כדאי לקנות את הפנרין או לחכות ולהישאר בנתיים עם מחשב שכבר לא שווה..??

פורסם

ההבדל הוא בסה"כ באס גבוה יותר, מכפלה נמוכה יותר, ותדר מעט שונה(פרט לE6750 שבו התדר שווה למעשה למקבילו -הE6700).

תוכל לפרט לגבי העניין עם התדר הדומה בין ה6700 ל 6750

פורסם

אין מה לפרט, לשניהם יש תדר של 2.66GHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים