עבור לתוכן

האם כרטיסי הסים דומים

Featured Replies

פורסם

הם כן

:xyxthumbs:

הוא צודק.. הם כן, יצא איזה חוק שהמספר טלפון שלך יעבור יחד איתך = הסים ..

ובגלל שהם לא עמדו בזמן או משהו כזה.. אז הם שילמו על זה " פיצויים " למדינה או משהו כזה..

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Vaknir אתה מדבר על משהו אחר לגמרי

החוק החדש הזה מדבר על זה שאתה יכול לעבור עם מספר מרשת אחת לשניה, כלומר לעבור עם מספר עם קידמות 052 של סלקום לרשת אחרת ולהשאר עם 052.

החוק לא מדבר לא על SIM, לא על המכשיר ולא על שום דבר פרט למספר הטלפון.

איך בדיוק תעבור עם ה-SIM שלך מרשת אורנג לפאלפון?

פורסם

אין שום חוק שמחייב את החברות למכור לך כל מכשיר בכל תנאי שהוא SIMFREE.

אם אתה מוכן לוותר על סיבסוד ולשלם על מכשיר כמו 2610 מחיר אסטרונומי של 1296 שקלים, או על 6288 לשלם 2200 שקלים בערך (ועל N95 יותר מ-6600), אז כן, אתה יכול לקבל אותו "ברזל", בלי התחייבות ובלי לשלם אפילו על הדור השלישי בטלפונים שתומכים בכך.

מצד שני, אם לוקחים בחשבון 3 שנים של תשלומי דור שלישי, באונרג' זה יצא 540 שקלים, הרבה פחות ממה שתצטרך להוסיף ע"מ לקבל אותו ברזל.

ואל תחשוב שזה רק בארץ, כי זה ככה ברוב העולם (ברשתות המחיר מסובסד. רוצה סים פרי? תפתח את הכיס.)

פורסם

בארצות הבית אם אתה לא מתחייב המכשיר הוא סים פרי, ויותר זול מבארץ.

אז תוסיף את המע"מ והמכס ואתה מגיע למחיר של המפעילות, הם לא מסבסדים לך כלום

פורסם

המחיר הכי זול ל-E65 ל-E65, לפי זה:

http://electronics.pricegrabber.com/cell-phones/m/36608286/phoneid=1000220/search=e65

הוא 428 דולר שהם +- 1797 שקל (ואל תשכח שאורנג' צריכה לשלם את היבוא שלו, מע"מ וגם להרוויח איכשהו).

אתה יכול לקנות אותו מאורנג' ב-2800 שקל, אבל כמובן שיש מבצע והוא יעלה לך 1400 שקל אם תדבר 39 שקל בחודש (ועד כמה שאני יודע זה כולל גם את ה-15 שקל של חבילת גלישה, כלומר צריך לדבר 24 שקל בחודש). די מסובסד הייתי אומר נכון?

פורסם

קודם כל אפשר להביא אותו גם ב277 יורו

5277.png

דבר שני, למה נראה לך שפרטנר משלמים מחיר לצרכן? הם מביאים את המכשירים מאורנג' העולמית

פורסם

מה הקשר לאורנג' העולמית?

אורנג' ישראל, חוץ מהשם, חסרת כל קשר לאורנג' העולמית..

פורסם

אבל אני חושב שאת המכשירים הם מביאים מהם.

עריכה: אה בעצם הם מביאים דרך יבואנים, ירוקום וכדומה

בכל מקרה הם לא קונים אותם במחיר לצרכן

פורסם
  • מחבר

המחיר הכי זול ל-E65 ל-E65, לפי זה:

http://electronics.pricegrabber.com/cell-phones/m/36608286/phoneid=1000220/search=e65

הוא 428 דולר שהם +- 1797 שקל (ואל תשכח שאורנג' צריכה לשלם את היבוא שלו, מע"מ וגם להרוויח איכשהו).

אתה יכול לקנות אותו מאורנג' ב-2800 שקל, אבל כמובן שיש מבצע והוא יעלה לך 1400 שקל אם תדבר 39 שקל בחודש (ועד כמה שאני יודע זה כולל גם את ה-15 שקל של חבילת גלישה, כלומר צריך לדבר 24 שקל בחודש). די מסובסד הייתי אומר נכון?

אין שום חוק שמחייב את החברות למכור לך כל מכשיר בכל תנאי שהוא SIMFREE.

אם אתה מוכן לוותר על סיבסוד ולשלם על מכשיר כמו 2610 מחיר אסטרונומי של 1296 שקלים, או על 6288 לשלם 2200 שקלים בערך (ועל N95 יותר מ-6600), אז כן, אתה יכול לקבל אותו "ברזל", בלי התחייבות ובלי לשלם אפילו על הדור השלישי בטלפונים שתומכים בכך.

מצד שני, אם לוקחים בחשבון 3 שנים של תשלומי דור שלישי, באונרג' זה יצא 540 שקלים, הרבה פחות ממה שתצטרך להוסיף ע"מ לקבל אותו ברזל.

ואל תחשוב שזה רק בארץ, כי זה ככה ברוב העולם (ברשתות המחיר מסובסד. רוצה סים פרי? תפתח את הכיס.)

לעניות דעתי! לא נכון.

לך בדוק בהשוואת מחירים ותימצא מחירים יותר זולים בהרבה גם עם סים פתוח לכל הרשתות ויש שיוצאים מין הכלל בודאי.

אבל אני חושב שאת המכשירים הם מביאים מהם.

עריכה: אה בעצם הם מביאים דרך יבואנים, ירוקום וכדומה

בכל מקרה הם לא קונים אותם במחיר לצרכן

הם מביאים גם מתוצרת סין. הכל קומבינה צרכנית.

פורסם

ה"ויכוח" היה על האם החברות מסבסדות ועל האם הן חייבות למכור את המכשיר פתוח, לא אם יותר זול בחנויות פרטיות או לא (ופה ושם יוצא לי לבדוק, ברשתות זה יותא יותר זול בד"כ).

פורסם

לא מה שיותר זול תמיד יותר כדאי.

אל תשכח את החסימת סימפרי,ערכה,איכות מכשיר,התחייבויות,תשלומים נוספים ועוד...

ובקיצור, אני שמעתי ממקור מוסמך שחברות סלולר צריכות למכור את המכשירים סימפרי, אך עדיין יש חברות שמצפצפות על זה

פורסם

שטיות שום SIM FREE שום דבר ...

זה חוזה בין יצרנים אם מצדם יוכולים על פי חוק להדביק לך ה SIM

בכול אופן התוכנה "עיברות" היא של סלקום או אורנז ..ולכן יש להם זכות קיניין רוחני ..ולא חייבים לך שום דבר .

פורסם

בארה"ב זה הכל תלוי מאיפה אתה קונה.

אם אתה הולך לרשת סלולרית וקונה מכשיר מן הסתם הוא נעול. אם אתה קונה ישירות מנוקיה או מחנות אחרת חסרת רשת כמו DELL אז אתה משלם יותר ומקבל אותו SIMFREE.

שים לב למשל שאת הIPHONE לא מוכרים בכלל כSIMFREE, ושאת הנוקיה N95 אף רשת לא מסבסדת ולכן הוא עולה יקר יתר מהIPHONE אבל הוא SIMFREE.

פורסם

האייפון לא סימפרי כי AT&T לקחו עליו בלעדיות

פורסם

לא מה שיותר זול תמיד יותר כדאי.

אל תשכח את החסימת סימפרי,ערכה,איכות מכשיר,התחייבויות,תשלומים נוספים ועוד...

ובקיצור, אני שמעתי ממקור מוסמך שחברות סלולר צריכות למכור את המכשירים סימפרי, אך עדיין יש חברות שמצפצפות על זה

המקור שלך לא מוסמך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים