עבור לתוכן

צריבת דיסק מוסיקה עם צורב DVD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD...

הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3,

כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון...

דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה

המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל...

יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך

דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל...

משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)...

אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה לו אם הוא יסביר לי :nixweiss:

ועוד דבר, אם כבר פתחתי דיון בקשר לצורב...

זה נורמלי שהצורב DVD צורב דיסקים רגילים במהירויות גבוהות ונורמליות, ודיסקים של DVD הוא נותן לי מהירויות

ממש נמוכות (2, גג 4), ועל הדיסקים לצריבה כתוב 8x ?? *יואו יש לי דה ז'ה וו*

ופעם קניתי דיסקים של 16x בכלל והוא נתן לי מהירות מקסימלית 2.5x...

ממש מוזר...

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

נשמע מוכר...

תנסה לצרוב אודיו במהירויות נמוכות - X8 ומטה, זה עשוי לעזור.

לגבי מהירויות צריבה, אלו של DVD שונות מאלו של CD (אני חושב שיש ת'רד בפורום שמסביר את זה בפירוט).

ולגבי המהירות שרשומה על הדיסק שאינה תואמת למהירות שהצורב נותן,

זה עשוי לנבוע משימוש במדיות זולות (לי זה קרה ב-Silverline ואחרות), במדיות אמינות (כגון Verbatim המצויינות) זה לא קורה.

או שמשתמשת במדיות RW? מהירויות הצריבה שלהן איטיות יותר בד"כ.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

את הדיסק מוסיקה ניסיתי כבר במהירות הכי איטית שאפשר =\

ולגבי המהירויות לא השתמשתי ב-RW, אבל בסדר... אם אתה אומר שזה אמור להיות שונה אז יכול להיות..

לא מבין אבל למה הצורב שלי x16, אני קונה דיסקים של 8x או 16x ויש לי מהירויות של 2, 2.5 או 4 גג ... מבאס..

פורסם

לגבי מהירויות 2, 2.5 ו-4 שאתה מקבל, תנסה מדיות מיצרנים שונים או תוכנות צריבה אחרות.

פורסם
  • מחבר

טוב , תודה אחי... בכל מקרה זה לא העיקר בדיון...

אני פשוט רוצה לדעת אם יש דרך לפתור את הבעיה שהצורב DVD יצרוב לי דיסקים נורמלים של מוסיקה,

כי אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר אליו רק את הצורב DVD לא את הכונן הישן, אבל אם זה ימשיך

כך אני אהיה חייב לחבר גם אותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים