פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה.אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן.בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה.מישהו אולי יודע למה ?תודה :]
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר כן אני יודע פלאש.קניתי ספר לפני שנתיים, למדתי והכנסתי סרטונים וכל מיני שטויות אחרות.הבעיה היא שאי אפשר לעשות את אותו אפקטים של כתב.בכל מקרה, אני אחפש מדריכים.תודה :]
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר http://www.uk-loan-services.com/bad-credit-loan.html?Name=&ad=אפשרי לעשות בפלאש משהו כמו זה ? שהטקסט זז ככה ?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים (לאחר צפיה בקישור)אני אחזור על מה שאמרתי לך מקודםעזוב את זה ותלמד פלאש.אין מצב בעולם שאתה יודע פלאש ולא יודע לעשות את זה.אין מצב.לא יודע איזה ספר קנית אבל תחזיר אותו לחנות ותדרוש את הכסף בחזרה.ובכל זאת:כל מה שאתה צריך זה לעשות TWEEN פשוט ולשנות את השקיפות (opacity) של הקטסט ויש לך את האפקט הזה.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר קניתי תספר "Flash MX ערכת לימוד" בכל מקרה אני ינסה להיזכר כי קראתי תספר לפני דיי הרבה זמן. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.