פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מצטרף לשאלה...ניסיתי להריץ את הסרטון בWMP והוא כותב שחסר לי איזה קודק...ניסיתי להתקין את כל הקודקים שאני מכיר,וזה לא עזר.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר . עריכה : מצאתי לך ביקורת על המארז הזה. נראה לי שתהבלבת קצת.....לא !?!?!
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים ffdshow + haali media splitterזה כל מה שאתה צריך. יעבוד אח"כ ב-WMP או כל נגן אחר.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר ffdshow + haali media splitterזה כל מה שאתה צריך. יעבוד אח"כ ב-WMP או כל נגן אחר.אתה יכול להסביר מזה הדברים האלה?
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים ffdshow - מפענח כל פורמט וידאו שיש פחות או יותר, מומלץ מאוד שיהיה לך מותקן. מפענח גם אודיו אבל זה די משני.haali media splitter - מאפשר לנגן לקרוא קבצי MP4 ולזהות את פורמט הוידאו והאודיו שיש להם ולהעביר אותם למפענחים המתאימים.ברגע שתתקין את שניהם כל נגן מבוסס DirectShow כגון WMP, BSPlayer וכו' יוכל לקרוא קבצי MP4.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר אם מותקנת אצלי חבילת המקודדים של K-LITE אין איזה קודק שאינ יכול להוסיף במקום להחליף את החבילת המקודדים ?
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים ffdshow כבר מגיע עם K-LITE, תוריד ותתקין רק haali media splitterhttp://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSplitter.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.