עבור לתוכן

מה עדיף - GTX או 2900XT 1GB ?

Featured Replies

פורסם

טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ...

השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ?

כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור .

אגב , המפרט יהיה Q6600

GB P35C

2GB G.SKILL

CORSAIR 520HX

NZXT HUSH

פורסם

8800GTX

פורסם
  • מחבר

אם כך , שאלה נוספת , האם ל NVIDIA יש יבואן רשמי בארץ שנותנת אחריות על כרטיס של מהארץ ?

פורסם

האחריות היא לחברה של הכרטיס לא NVIDIA , סתכל בת'רד החדש שעשיתי

פורסם

8800GTX בהחלט ה2900XT 1GB הוא עוד כישלון.

פורסם

ואני חשבתי שהזיכרון ירצה על השידרים ובכלל יעשה את ההבדל, אפשר לסכם את זה - כישלון עצבני לATI-AMD ב 2000HD

פורסם

ואני חשבתי שהזיכרון ירצה על השידרים ובכלל יעשה את ההבדל, אפשר לסכם את זה - כישלון עצבני לATI-AMD ב 2000HD

הם מראים מעט שיפור בדרייברים האחרונים, אך בהחלט נופלים בביצועים בגדול מול סדרת ה8800 (לפני שיתחילו לקפוץ, אני מדבר על מצב של רזולוציות גבוהות+פילטרים עד הסוף).

פורסם

פער כזה כבר יהיה קשה לסגור

דרך אגב הוא דווקא ניצח בכמה בדיקות אבל רק במישחקים מסויימים ורק ברזולוציה הכי גבהוה 2500 משהו

ורק בחצי פרים(בזכות 1 GB)

פורסם

פער כזה כבר יהיה קשה לסגור

דרך אגב הוא דווקא ניצח בכמה בדיקות אבל רק במישחקים מסויימים ורק ברזולוציה הכי גבהוה 2500 משהו

ורק בחצי פרים(בזכות 1 GB)

ה 2900xt יותר טוב מה 8800GTX והוביל עליו ב 3000 נקודות ב 3dmark06

פורסם

:lol:

ה8800GTX משאיר אבק ל2900.

פורסם

כל הכרטיסים של ATI טובים ב3DMARK....אבל הכרטיסים של אינבידיה משאירים להם אבק כשמדובר במשחקים

פורסם

לא חמודי אתה ממש טועה אתה מתכוון ל2900 XTX שהוא עם GDDR4 ... וזה ידוע כמו הבחור שאמר מעלי ש-ATI טוב ב3די וכל השיט הזה אבל התמיכה של נוידיה במשחקים הרבה יותר טובה ולכן הם אוכלים את ATI בכל הסיפור הזה... אני רוצה לקנות 8800 GTS 640 של ASUS יש לי גם מחיר ממש טוב שאין בשוק אני חושב של רק 2000 שקל אבל השאלה אם לא כדי לחכות קצת ולראות אולי ATI כן יוציאו דרייברים טובים שיוכלו את NVIDIA .. כאילו עדיין ל2900 יש מעבד 512 BIT,,קיצר אנשים מה עושים?? ועוד עכשיו אמרתם שעוד שנה הוא יהיה חלש!?!? :nixweiss: :nixweiss: בלבלתם אותי.. :screwy::kopfpatsch:

פורסם

גם ה2900XTX לא טוב מה8800GTX.

פורסם

הוא כנראה התכוון לבנץ' המוזר שהשוו בו CF ל - SLI, עם 8800GTX מול HD2900XT 1GB.

פורסם

לא חמודי אתה ממש טועה אתה מתכוון ל2900 XTX שהוא עם GDDR4 ... וזה ידוע כמו הבחור שאמר מעלי ש-ATI טוב ב3די וכל השיט הזה אבל התמיכה של נוידיה במשחקים הרבה יותר טובה ולכן הם אוכלים את ATI בכל הסיפור הזה... אני רוצה לקנות 8800 GTS 640 של ASUS יש לי גם מחיר ממש טוב שאין בשוק אני חושב של רק 2000 שקל אבל השאלה אם לא כדי לחכות קצת ולראות אולי ATI כן יוציאו דרייברים טובים שיוכלו את NVIDIA .. כאילו עדיין ל2900 יש מעבד 512 BIT,,קיצר אנשים מה עושים?? ועוד עכשיו אמרתם שעוד שנה הוא יהיה חלש!?!? :nixweiss: :nixweiss: בלבלתם אותי.. :screwy::kopfpatsch:

חחח.....שמתם לב שכימעט בכל פעם שמופיע המילה ATI - AMD באותו המשפט מופיעה גם המילה" לחכות"?

אתה יכול לחכות עד 2010 ואפילו יותר....והכרטיס לא יהיה חלש,פשוט הוא לא יהיה הכי חזק לאותה תקופה,זה לא יגמר כל ה"לחכות לדרייברים",שתי הכרטיסים מצוינים.

אני היתי הולך על 8800GTS...אבל זה רק אני :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים