פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אני מפעיל את המחשב והוא כותב שיש לי בעיה עם המוניטור (תמונה ראשונה)אחר כך אני נכנס לביוס הוא כותב שיש משהו עם המעבד - זה לא נראה לי כי אני באוברקלוק תראו (תמונה שנייה).לאחר מכן אני נכנס לאיפה שמראים את הטמפרטוקה והוא מראה לי שהמעבד על 100+.עוד בעיה היא כשאני מזיז את הכפתורים בביוס אז הוא נתקע ולא מגיב.למישהו יש פתרון?מה יכולה להיות הבעיה?איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי משחה כי אין לי כרגע.למרות שזה לא נראה לי הגיוני.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים תצרף את התמונותאני חושב שאם המעבד שלך היה ב 100 מעלות המצב לא היה טוב בכלל,תעלה תמונות של כל המצבים
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים איפה הטמפרטורה?המחשב אומר לך להיכנס ל Hardware Monitor כי ככל הנראה:1. הטמפטורה באמת גבוהה כמו שאתה מתאר.2. המאורר לא מסתובב3. בעיות מתח
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר הטמפרטוקה נמצאת איפה שרואים את הטמפרטורה של הלוח ושל המעבדלא הספקתי לצלם כי הוא מיד נעלםאם זה הכרחי אני אנסה לצלם.Hardware Monitor - מה זה אומר?המאורר כן מסתובב - ראיתיאיך אני יכול לדעת אם זה בעיות מטח?ד"א איפה שרואים את הטמפרטורה יש שם מלא מתחים אם אני יגיד אותם זה יעזור?עדכון: ניסיתי להפעיל עוד כמה פעמים והוא מראה לי על המסך קווים כחולים שחורים כאלה- משהו כמו תקלה נראה לי, לא צילמתי כי ניבהלי אז כיביתי מיד תמחשב
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים תנקה את המאוורר ותרענן את המשחה הטרמית זה יוריד לך את הטמפרטורות אחר כך תחזור ותגיד מה קורה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.