עבור לתוכן

Detonator 42.68 שאלה

Featured Replies

פורסם

כן הם רשמייים, אבל אל תטרח להוריד כי NVIDIA עשתה טריק מלוכלך שיביא לך עוד נקודות ב-3DMARK2003, אבל הטוויק משפר את הביצועים רק ב-3DMARK2003 והוא מוריד מהאיכות של התמונה.

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את המודלפים, והיו בעיות מאין פס שחור על המסך ...

אבל, היו גם חידושים, מאין אייקון מעניין... אם יהיה רישמי, אני יבדוק אותם ... ::)

פורסם

אני הורדתי את הדריבר הזה והוא דפק :bash: לי את המחשב היתי צריך לחבר אותו לטלוויזיה ולעשות system restore.

אולי הוא לא מתאים לGF440 MX שלי.

פורסם

אצלי חוץ מהפס השחור...

חוסר בפיצוצים בסצינה הראשונה (DX7 TEST) גרם "משום מה" לFPS לעלות בהרבה....

מעניין למה ..

פורסם

הם הקריבו את האיכות בשביל הביצועים כדי להוסיף עוד נקודות, אפשר להגיד שזאת רמאות :P אחחח לאיפה NVIDIA הגיעו זה פשוט מעורר רחמים :-\

פורסם

הם הקריבו את האיכות בשביל הביצועים כדי להוסיף עוד נקודות, אפשר להגיד שזאת רמאות :P אחחח לאיפה NVIDIA הגיעו זה פשוט מעורר רחמים :-\

מה שבאמת מעורר רחמים זה שATI מוכרים את ה9700 ב300 ש"ח יותר מה9500 כשהעלות יצור שלהם היא אותו דבר.

פורסם

ו nVIDIA מוכרת את ה Ti4600 ב 500 ש"ח יותר מה Ti4200 כשעלות הייצור שלהם היא זהה.

מה הקשר?

לחברה יש זכות לתמחר את מוצריה איך שבא לה, בהתאם לרמת הביצועים שלהם ומיקומם בשוק.

נ.ב.

עלות הייצור של כרטיסי Radeon 9700 גבוהה יותר מזו של כרטיסי Radeon 9500/Pro ולו מכיוון שיש צורך ב PCB שונה לחלוטין ובזכרונות אחרים.

פורסם

מה הקשר?

לחברה יש זכות לתמחר את מוצריה איך שבא לה, בהתאם לרמת הביצועים שלהם ומיקומם בשוק.

נ.ב.

עלות הייצור של כרטיסי Radeon 9700 גבוהה יותר מזו של כרטיסי Radeon 9500/Pro ולו מכיוון שיש צורך ב PCB שונה לחלוטין ובזכרונות אחרים.

אכן יש בזו חוצפה מסויימת אבל אכן אלה הם חוקי הקפיטליזם.

ובעבר כבר עשו את הטריק הזה אבל אני לא זוכר את הפרטים בדיוק, מישהו זוכר?

פורסם

מה שבאמת מעורר רחמים זה שATI מוכרים את ה9700 ב300 ש"ח יותר מה9500 כשהעלות יצור שלהם היא אותו דבר.

אם לא בא לך אל תקנה. יש להם כל זכות לעשות זאת אפילו אם זה לא נראה לך הוגן (ולי)...

פורסם

חברה אם אני יכול אז גם אני ישאל איזה משהו למה הדריור החדש תופס 8 מגה בערך והדריור שלפניו תופס 16 מגה

מה כי הראשון הוא בטא?

פורסם

יכול להיות... אולי הם יעלו את האלגוריתם

פורסם

מה הקשר?

נ.ב.

נראה לי שאתה מתכוון לTI4800 שזה נראה לי TI4200 או 4400 עם AGPX8

פורסם

מה הקשר?

נ.ב.

אני!

זה היה כאשר הרדאון 8500 עוד לא הגיע לחנויות ובמבחנים לא תמיד היו הפרשים גדולים. אבל אז ATI נתנו לאיזשהו אתר לבחון את המשחק עם דרייברים מותאמים לQUAKE 3 אשר הורידו את האיכות והעלו את מס' הפריימים. כמובן שזה שימח מאוד את היוזר Athlon אשר עד ה9700 אמר בכל הזדמנות

"אני יודע ואת יודעת, בATI אסור לגעת" :lol: :lol: אח.... היו ימים

פורסם

וואלה :)

בכלל, על הדברים האלה עולים מוקדם יחסית, בקנה מידה של יומיים-שלושה, לא משתלם לעשות את זה, מה גם שזה באמת מאוד לא הוגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים