עבור לתוכן

סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם

Featured Replies

פורסם

סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם

שלום לכולם

סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם...

שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך

אז ככה:

המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף והם מכניסים את זה למעבדה שוב פעם. לאחר יומיים (שזה יוצא היום) אני בא לאסוף את המחשב. כולי מתלהב מה"שידרוג" שעשו לי - החליפו ללוח אם חדש יותר, ציפסט 915, כרטיס מסך 7100 (כשהיה לי ממקודם FX5200) חזרתי הביתה, חיברתי חשמל הדלקתי ו... משהו מתחיל להסריח... ישר כיביתי את הספק (עם מתג כזה שעליו) והסתכלתי בפנים... ואני רואה שהסלוט של ה DDR2, שבכלל שום דבר לא מחובר אליו! שרוף כזה למעלה

ישרררר חזרתי לחברה ולאחר התייעצות קלה נאמר לי באגרסיביות שאני גרמתי לתקלה ושאני אשם, ושאין אחריות על נזק פיזי. מסתבר שגם הזכרונות נשרפו.

אני רואה להסביר לכם כמה אבסורדי הדבר הזה... בהתחלה היה לי לוח אם שנשרף ציפ, חזרתי אליהם - הם תיקנו - חזרתי הביתה - המחשב עובד יומיים - בום אותה בעיה - אני חוזר אליהם - מקבל תמחשב מאוחר יותר "משודרג", כאשר ה DDR2 לא מאוכלס בכלל, שכן המחשב שהכנסתי לתיקון הכיל 2 זיכרונות DDR רגילים - אותם שמו בלוח החדש - וה DDR2 נשרף בהדלקה ראשונה של המחשב!!! הסלוט אני מתכוון והוא אומר לי במעבדה שם שגם שני הזכרונות שנמצאים בסלוטים של ה DDR (שהם מסוג DDR) שרופים

איך יכול להיות?!?

הוא אומר לי הלוח אם הראשון והשני זה לא אתה אשם, אבל פה אתה שרפת את זה, שיהיה לך יום נעים. אני שואל אותו .. למה שאני אעשה כזה דבר? הרי שמתם לי את כל השידרוגים האלה.. הוא אומר שהוא לא יודע ושאני אתקשר למרכז תמיכה שלהם או משהו כזה.

האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד? עם זיכרונות אחרים? אני פוחד שהלוח ישרוף גם אותם, אבל אני ממש צריך מחשב עכשיו :((

פורסם

בעיקרון לפי מה שאתה מתאר אין הרבה מה לעשות כרגע

פורסם
  • מחבר

שאלה שכרגע הכי מעניינת אותי, זה עד שנטפל בעניין הזה עם החברה.. האם אני יכול להשתמש בלוח אם ככה? זכרונות אחרים (אני אמצא אם אחפש מספיק חזק )

פורסם

לפי מה שאתה טוען "שרפת" את הזכרונות הקיימים

אתה בתוך שאתה רוצה לשרוף עוד ?

במידה והמחשב יעבוד בכלל

פורסם

איזה מעבדה זו ומאיפה קנית את המחשב ?

מה אפשר לעשות ?

תנסה להשיג לוח אם אחר עם ציפסט 915 ( כיוון שגם הוא מקולקל כי עליו נשרפו הזיכרונות )

וגם זיכרונות אחרים, חבר את הכל ותנסה להפעיל , ותתפלל ששום דבר אחר לא נשרף, ושבכלל הספק ( שלדעתי זו הבעיה ) נותן מתחים וזרמים תקינים.

מכיוון שבדר"כ גם רכיבים אחרים נדפקים במצב קיצוני כמו שלך ( לדעתי זו הסיבה שהחליפו לך לכ. מסך גרוע יותר ) , ולא רק לוח אם וזיכרונות, וזה עוד בהנחה פרועה שהספק תקין, אני אישית במקרה כזה הייתי הולך על מערכת חדשה לגמרי.

פורסם

בקיצור אתה אומר לו לקנות חצי מחשב חדש

פורסם
  • מחבר

אני לא שרפתי את הזכרונות...

כשהגעתי לשם הוא אמר לי שאני שרפתי אבל אני כולה חיברתי חשמל והדלקתי!

ואחרי זה כשהסתכלתי לראות למה מסריח אני רואה שהסלוט DDR2 שרוף ועדיין לא ידעתי שהזכרונות שרופים ואז אני מגיע למעבדה שם הוא אומר לי שםה שרופים.

הספק הוא אנרמקס 400 ליברטי חדש, ולא אני ולא העובד במעבדה חושב שזו הבעיה.

בשירות לקוחות אמרו לנו שיתקנו את כל הבלאגן הזה כשאני אגיע מחר לשם. אני מקווה שכך יהיה ... כבר שבוע שאין לי מחשב

יודע מה, סתם שאלה לא קשורה

סלוט שרוף = כל הלוח אם לפח? נראה לי מעניין...

עכשיו כשאני חושב על זה אני לא מבין איך העובד שם חשב שהכנסתי את ה DDR לתוך DDR2 זה בכלל פיסית לא נכנס! וזה לא מעוקם או משהו כזה או שבור...

פורסם

אם מכניסים את הזכרונות הפוך הסלוט נשרף, לי זה קרה אבל עבדתי עם הלוח אח"כ פשוט הלך מודול זיכרון אחד.

פורסם

אם מכניסים את הזכרונות הפוך הסלוט נשרף, לי זה קרה אבל עבדתי עם הלוח אח"כ פשוט הלך מודול זיכרון אחד.

אל תמציא דברים

ניסית פעם להכניס זיכרון הפוך לסלוט? אתה תשבור את הזיכרון או הסלוט לפני שהוא ייכנס בכלל

מנגה

טכנית הוא צודק בקשר לאחריות (נזק פיזי אין אחריות)

באופן הגיוני אתה לא יכול לשרוף סלוטים אלא אם כן אתה יודע מה אתה עושה (ואז לא תגיע למעבדה כי אתה לא צריך אותם) או שיש לך המון חוסר מזל (ובמקרה הזה לא תגיע למעבדה כי משהו ידרוס אותך בדרך) או שהייתה תקלה בלוח

פורסם

ניסית פעם להכניס זיכרון הפוך לסלוט? אתה תשבור את הזיכרון או הסלוט לפני שהוא ייכנס בכלל

או שהייתה תקלה בלוח

אז בכל מקרה זו לא בעיה שלך

ובמידה והמחשב עדיין באחריות שהם ישברו את הראש

ותדרוש גם פיצוי על עוגמת נפש

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה זה בכלל לא אמור להיות אפשרי להכניס את הזכרון כי יש תנוץ הזה באמצע שהוא קצת מוזז

אני צודק ?

פורסם

צודק

פורסם

התקלקל לך הלוח (בצורה כזאת או אחרת) שלוש פעמים תוך פרק זמן קצר. הגיוני להניח שחלק אחר במחשב "שורף" לך את הלוחות, כשהחשוד העיקרי הוא כמובן ספק הכח.

העובדה שבמעבדה לא עלו על הבעיה הזו, במיוחד לאחר הפעם השנייה שהבאת להם את המחשב, מעידה על בעיה במעבדה. כמובן שיש אפשרות שבמעבדה פשוט לא הרכיבו את הלוחות החדשים בצורה לא נכונה בשני המקרים, ולכן הם נשרפו, וגם זה מעיד על בעיה במעבדה...

לדעתי הבעיה היא בספק הכח, ולכן אם תצליח להוכיח שהוא אכן הגורם לבעיה, והוא עדיין באחריות, אני מציע לך לדרוש מהחנות שמכרה לך את ספק הכח להחליף לך אותו, וגם לפצות אותך על החלקים שנשרפו (מי יודע, אולי זה יעבוד).

פורסם

אל תמציא דברים

לצערי הרב כן, חשבתי שהוא סגור אבל הוא היה רק מונח בסלוט ושהפעלתי את המחשב היה ריח שרוף והמגעים שלו הותכו.

פורסם

אם זה היה נשרף סתם לא היה מה לעשות

אבל אחרי 2 ביקורים אתה צריך להסיק שתי מסקנות

1)מעבדה של חובבנים שכמעט כל אחד בפורום פה מבין יותר מהם

2)אם הם לא מסדרים לך את זה ועכשיו הם מאשימים אותך ----> בית משפט לתביעות קטנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים