עבור לתוכן

עוד כמה זמן להישאר עם kyro2?

Featured Replies

פורסם

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה.

יש לי athlon T-bird 1.4

ו 256MB crucial DDR CAS2.5

אם זה חשוב בכלל.

בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה

Geforce 4 mx פשוט הא?

לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

פורסם

אתה לא חייב לבזבז הרבה כסף (תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר הרבה כסף). אתה יכול לקנות RADEON 9100 שבערך יספיק לך לעוד שנה שנה וחצי, עולה ליד ה 500-550 שקל אם אני לא טועה.

פורסם

אם הרצת מוצרים של mad onion זה השימוש העיקרי למחשב שלך , אז לך לקנות כרטיס מסך חדש דחוף בהול, וגם בארטון לא יזיק... :lol:

פורסם

קח 9000 פרו , משהו כמו 550 ש"ח.

או... 9100 , בערך 650 ש"ח.

שום GF 4 MX לא בא בחשבון.

פורסם
  • מחבר

BAH!

בכלל מוכרים את זה בארץ?

פורסם

BAH!

בכלל מוכרים את זה בארץ?

את מה ?

פורסם

אפשר לאמר שאני באותה סירה, אני חושב לקנות 9700/9500 PRO/לא פרו, אבל לא יודע אם אני באמת אנצל את זה ואם ההשקעה שווה מבחינתי כי אני גם קצת לחוץ במזומנים ובזמן האחרון בגלל כל מיני דברים אני מוצא את עצמי פחות ופחות במשחקים כבדים. :-\

אני מניח שהשאלה היא עד כמה חשוב לך משחקים ביחס לדברים אחרים, כי משחק כבד ירוץ יותר טוב על 9700 מ9000 גם אם אתה משחק פעם בשנתיים וגם אם שורף 20 משחקים ביום. אני אישית בינתיים חוסך את המזומנים. ;)

פורסם

צודק, אם זה המצב אז אולי באמת תחסוך

פורסם

ה R9100 יספיק לך רק אם יש לך מעבד מהיר לפחות 2.0 MHZ

כי במשחקים של היום לפי מה שהבנתי נעשה שימוש גדול במעבד ... למשל יש לי את הכרטיס הזה אבל יש הרבה משחקים שעובדים לי חרא ולפי מה שכל הזמן אומרים לי בפורום הזה זה בגלל המעבד ה"איטי" שלי...

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאני אתחיל לחסוך למשהו יותר חזק...

פורסם

ה R9100 יספיק לך רק אם יש לך מעבד מהיר לפחות 2.0 MHZ

כי במשחקים של היום לפי מה שהבנתי נעשה שימוש גדול במעבד ... למשל יש לי את הכרטיס הזה אבל יש הרבה משחקים שעובדים לי חרא ולפי מה שכל הזמן אומרים לי בפורום הזה זה בגלל המעבד ה"איטי" שלי...

אין לך מעבד חלש..

פורסם

הפנטיום 4 1.6 הוא מעבד ממש לא חזק בעיקרון, אפילו חלש, אבל אפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות עם OC לפי מה שכל הזמן אומרים

פורסם

הוא לא חזק, וחוץמזה הבן אדם קיבל החלטה נכונה, לחסוך כדי לקנות משהו טוב יותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים