עבור לתוכן

עכשיו זה רשמי: N95 Music Edition

Featured Replies

פורסם

^^^

אני דווקא כן, אומנם אין מחשיר בעולם שיותר נוח להשתמש בו מאשר באייפוד, אבל אל תשכח שלn95 יש בולוטות' סטריאופוני מה שדורש תוספת לאייפוד שמגדילה אותו, האייפוד תומך בטווח מאוד מצומצם של קודקי וידאו, אני חושב שאם יש לך 12 גיגה בפלאפון, והנגן מדיה בוא איכותי כמו בn95 אין סיבה גם לדחוף אייפוד לכיס.

פורסם
  • מחבר

עדכון: מסתבר שהמכשיר יבוא עם תמיכה של 8G בכרטיס ועם כרטיס 8G

לא HD כמו שחשבתי

פורסם

אם הN95 של היום עולה 4000+- אז כמה זה יעלה? 7000?חחחח

וההפרש זה רק הזיכרון היתיי מעדיף לקנות את הרגיל !!

נ.ב. מה קורה עם אורנג אני כבר שבועיים מתקשר והם אומרים לי שאין N95 במלאי מה זה הוא רק יצא ..

פורסם

^^^

אני דווקא כן, אומנם אין מחשיר בעולם שיותר נוח להשתמש בו מאשר באייפוד, אבל אל תשכח שלn95 יש בולוטות' סטריאופוני מה שדורש תוספת לאייפוד שמגדילה אותו, האייפוד תומך בטווח מאוד מצומצם של קודקי וידאו, אני חושב שאם יש לך 12 גיגה בפלאפון, והנגן מדיה בוא איכותי כמו בn95 אין סיבה גם לדחוף אייפוד לכיס.

עדיין אין לי נסיון עם ה-95, אבל מנסיון עם הרבה מכשירי נוקיה שאמורים להחליף נגנים - They just don't cut it. אף מכשיר סלולאר לא יכול עדיין להחליף נגן (לא רק מבחינת הנפח), לדעתי.

פורסם
  • מחבר

שמע, אני בעליו הגאים והטריים של 5700, ואני ממש מבסוט.

הוא מכשיר מוזיקלי, האוזניות שלו מעולות והנגן שלו ממש נוח, בנוסף אני יכול לחבר לשלט שקיבלתי כל אוזניות 3.5 שאני רוצה, או ישירות לפלאפון 2.5

לא היה לי MP3 בעבר, אבל אני מכיר נגנים מהתנסות אישית, והוא משמש אצלי נגן מעולה.

שמתי לו 2G ובינתיים זה מספיק לי, שהוא יתמוך ביותר אני אוסיף לו

פורסם

אני גם משתמש בנגן של הטלפון, אבל האיכות היא פשוט בעע. זה נחמד, כי אני לא תמיד נסחב עם נגן, אבל זה לא מחליף אותו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא יודע, אצלי האיכות מספקת ביותר.

ניסית להחליף אוזניות?

יש לך N73 לא? תעדכן גירסא לME

פורסם

לא נסיתי להחליף אוזניות, אבל בהזדמנות אני אזמין מתאם לPL 3.5, ואז אני אבדוק מחדש עם אוזניות נורמאליות.

ואני לא מחליף ל-ME בשביל זה... אני בכלל לא בטוח שהאיכות של הנגן ב-ME היא יותר טובה (גם יש נגני צד שלישי שאני יכול לנסות, אז זה עוד לא הסוף)...

פורסם
  • מחבר

תנסה LCG

פורסם

סבבה :xyxthumbs:

פורסם

מישהו יודע מתי זה יגיע לאורנג'?

פורסם
  • מחבר

מי אמר שזה יגיע?

פורסם

מי אמר שלא? ;)

אם יש ביקוש כזה גדול ל-N95 שהוא אזל לחלוטין במלאי למה שלא יביאו גרסה שיכולים להרוויח עליה יותר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים