פורסם 2007 ביולי 1018 שנים לנוקיה לא נמאס לצבוע מכשירים בשחור, לדחוף להם כמה ג'יגות ולמכור מחדש. עכשיו הם עושים את זה לN95 לדעתי זה ממש מכוער, וHD זה לא "כזאת" מציאה, עדיף כרטיס זיכרון. symbian freak נענע
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים לדעתי הוא נראה טוב, לפחות יותר מאשר כשהוא בכסוף.לא הבנתי...דחסו בו הארד דיסק או תקעו בו עוד זיכרון פלאש ?יש משהוא שונה בין הגירסאות חוץ מצבע וזכרון? הרי אפשר פשוט להוסיף כרטיס זכרון לגרסא הרגילה?!
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר לדעתי הוא נראה טוב, לפחות יותר מאשר כשהוא בכסוף.לא הבנתי...דחסו בו הארד דיסק או תקעו בו עוד זיכרון פלאש ?יש משהוא שונה בין הגירסאות חוץ מצבע וזכרון? הרי אפשר פשוט להוסיף כרטיס זכרון לגרסא הרגילה?!בינתיים אין מיקרו SD8G אאל"ט וגם המכשיר בינתיים לא תומך בזה.הכניסו לו HD כמו לN91
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים ניראה הרבה הרבה יותר טוב, הבעיה עם הרשתות בישראל שברגע שנמכר פה הדגם הרגיל אין מצב שיביאו את החדש, ולקהות מחנות פרטית הרבה יותר מסוכן (אחריות וכו'..). בכל מקרה אני החלטתי להיתאפק ולחכות עם קניית מכשיר חדש לפחות עוד שנה+- בתקווה למכשיר טוב עם מסך מגע (iPhone 2?) בנתיים אני נישאר עם הw800 המזדקן שלי, אך מצויין!.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר ניראה הרבה הרבה יותר טוב' date=' הבעיה עם הרשתות בישראל שברגע שנמכר פה הדגם הרגיל אין מצב שיביאו את החדש.[/quote']אה?מה עם N73 וN73ME?ועוד בN73 השינוי הוא בגירסא שאפשר לצרוב ובפאנל שאפשר לקנות בכל מקום.פה זה 8G פנימי!
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים סלקום או אורנג' מוכרים את הME? חדש לי..סליחה שלא הייתי כל כך ברור מקודם, אני מתכוון לרשתות הסלולאריות ולא לפרטיות. בסלולאריות אתה יכול להגיע למחיר הרבה יותר אטרקטיבי מאשר בפרטיות. ושלא נדבר בכלל על אחריות.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר הבנתי מה אמרת לגבי הפרטיות, ואתה צודק חלקית.ואורנג' מוכרים אותוhttp://www.orange.co.il/catalog/
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לא ידעתי שאורנג' מוכרים אותו.. ובמה אני צודק חלקית? (יותר נכון לשאול, במה טעיתי?)
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים בינתיים אין מיקרו SD8G אאל"ט וגם המכשיר בינתיים לא תומך בזה.הכניסו לו HD כמו לN91לא נראה לי שהכניסו לו HD. אין כל כך מקום וגם זה מיושן נוקיה לא יעשו לו את זה. או שזה כרטיס מיקרו SDHC של 8 ג'יגה ( http://www.engadget.com/2007/06/27/sandisk-intros-6-8gb-microsdhc-cards-4gb-m2-card/ ) , או שזה זיכרון פנימי (האפשרות שנראית לי).
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר לא ידעתי שאורנג' מוכרים אותו.. ובמה אני צודק חלקית? (יותר נכון לשאול, במה טעיתי?)לא טעית.פשוט יש גם יתרונות בלקנות מכשיר מחנות פרטית.כמו שלפעמים המחיר זול יותר, לא צריך להתחייב ל3 שנים, לא צריך לשלם תשלומים נוספים, המכשיר לא נעול, המכשיר מגיע עם כל האביזרים, יש יותר גיוון בחנויות פרטיות (מכשירים מיוחדים, צבעים שאין ברשתות הסלולאריות)וגם הגירסא שאתה מקבל היא לא של אורנג', וככה אין באגים...שימו לב שאתם קונים מאורנג' מכשיר, אתם חותמים שאם יש לך באג בתוכנה אתם לא יכולים לבוא להתלונן (רציני, תראו בחוזים)
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים המחשיר הזה גם תומך microSDHC ככה שאפשר להגיע עד ל12 גיגה סה"כ של זיכרון שזה מכובד מאוד לקליפים מוסיקה ותמונות...אני חושב שאחרי מחשיר כזה אפשר להגיד יפה שלום לאייפוד וידאו שלי, למרות שיש לו 80 גיגה...
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אני עדיין לא רואה מכשיר סלולרי מחליף את האיפוד 80gb שלי, או כל נגן איכותי אחר.מה שכן, איכות הסלולארים היום בהחלט מגיע ועוברות את איכותם של הנגנים הפשוטים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.