עבור לתוכן

עכשיו זה רשמי: N95 Music Edition

Featured Replies

פורסם

לנוקיה לא נמאס לצבוע מכשירים בשחור, לדחוף להם כמה ג'יגות ולמכור מחדש.

עכשיו הם עושים את זה לN95

nokia_n95_8gb.jpg

nokia_n95_8gb_2.jpg

לדעתי זה ממש מכוער, וHD זה לא "כזאת" מציאה, עדיף כרטיס זיכרון.

symbian freak

נענע

פורסם

לדעתי הוא נראה טוב, לפחות יותר מאשר כשהוא בכסוף.

לא הבנתי...דחסו בו הארד דיסק או תקעו בו עוד זיכרון פלאש ?

יש משהוא שונה בין הגירסאות חוץ מצבע וזכרון? הרי אפשר פשוט להוסיף כרטיס זכרון לגרסא הרגילה?!

פורסם

שחור הרבה יותר יפה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הוא נראה טוב, לפחות יותר מאשר כשהוא בכסוף.

לא הבנתי...דחסו בו הארד דיסק או תקעו בו עוד זיכרון פלאש ?

יש משהוא שונה בין הגירסאות חוץ מצבע וזכרון? הרי אפשר פשוט להוסיף כרטיס זכרון לגרסא הרגילה?!

בינתיים אין מיקרו SD8G אאל"ט וגם המכשיר בינתיים לא תומך בזה.

הכניסו לו HD כמו לN91

פורסם

שחור הרבה יותר יפה.

גם לדעתי...

פורסם

הפלסטיק השחור פשוט נראה כמו צעצוע

ןHD זה בכלל לא יתרון.....

פורסם

ניראה הרבה הרבה יותר טוב, הבעיה עם הרשתות בישראל שברגע שנמכר פה הדגם הרגיל אין מצב שיביאו את החדש, ולקהות מחנות פרטית הרבה יותר מסוכן (אחריות וכו'..). בכל מקרה אני החלטתי להיתאפק ולחכות עם קניית מכשיר חדש לפחות עוד שנה+- בתקווה למכשיר טוב עם מסך מגע (iPhone 2?) בנתיים אני נישאר עם הw800 המזדקן שלי, אך מצויין!.

פורסם
  • מחבר

ניראה הרבה הרבה יותר טוב' date=' הבעיה עם הרשתות בישראל שברגע שנמכר פה הדגם הרגיל אין מצב שיביאו את החדש.

[/quote']

אה?

מה עם N73 וN73ME?

ועוד בN73 השינוי הוא בגירסא שאפשר לצרוב ובפאנל שאפשר לקנות בכל מקום.

פה זה 8G פנימי!

פורסם

סלקום או אורנג' מוכרים את הME? חדש לי..

סליחה שלא הייתי כל כך ברור מקודם, אני מתכוון לרשתות הסלולאריות ולא לפרטיות. בסלולאריות אתה יכול להגיע למחיר הרבה יותר אטרקטיבי מאשר בפרטיות. ושלא נדבר בכלל על אחריות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה אמרת לגבי הפרטיות, ואתה צודק חלקית.

ואורנג' מוכרים אותו

http://www.orange.co.il/catalog/

פורסם

לא ידעתי שאורנג' מוכרים אותו.. ובמה אני צודק חלקית? (יותר נכון לשאול, במה טעיתי?)

פורסם

בינתיים אין מיקרו SD8G אאל"ט וגם המכשיר בינתיים לא תומך בזה.

הכניסו לו HD כמו לN91

לא נראה לי שהכניסו לו HD. אין כל כך מקום וגם זה מיושן נוקיה לא יעשו לו את זה.

או שזה כרטיס מיקרו SDHC של 8 ג'יגה ( http://www.engadget.com/2007/06/27/sandisk-intros-6-8gb-microsdhc-cards-4gb-m2-card/ ) , או שזה זיכרון פנימי (האפשרות שנראית לי).

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שאורנג' מוכרים אותו.. ובמה אני צודק חלקית? (יותר נכון לשאול, במה טעיתי?)

לא טעית.

פשוט יש גם יתרונות בלקנות מכשיר מחנות פרטית.

כמו שלפעמים המחיר זול יותר, לא צריך להתחייב ל3 שנים, לא צריך לשלם תשלומים נוספים, המכשיר לא נעול, המכשיר מגיע עם כל האביזרים, יש יותר גיוון בחנויות פרטיות (מכשירים מיוחדים, צבעים שאין ברשתות הסלולאריות)

וגם הגירסא שאתה מקבל היא לא של אורנג', וככה אין באגים...

שימו לב שאתם קונים מאורנג' מכשיר, אתם חותמים שאם יש לך באג בתוכנה אתם לא יכולים לבוא להתלונן (רציני, תראו בחוזים)

פורסם

המחשיר הזה גם תומך microSDHC ככה שאפשר להגיע עד ל12 גיגה סה"כ של זיכרון שזה מכובד מאוד לקליפים מוסיקה ותמונות...

אני חושב שאחרי מחשיר כזה אפשר להגיד יפה שלום לאייפוד וידאו שלי, למרות שיש לו 80 גיגה...

פורסם

אני עדיין לא רואה מכשיר סלולרי מחליף את האיפוד 80gb שלי, או כל נגן איכותי אחר.

מה שכן, איכות הסלולארים היום בהחלט מגיע ועוברות את איכותם של הנגנים הפשוטים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים