פורסם 2007 ביולי 1018 שנים משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר.אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים?משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר.ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים דבר ראשון יש USB ויש מתאמים.דבר שני העכברים הקטנים הם בשביל ניידים ל נוחים לשימוש ממושך אבל נוחים לנשיאה בשביל הניידים.דבר שלישי מה התקציב?חייב דיוטי פרי?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר דבר ראשון יש USB ויש מתאמים.דבר שני העכברים הקטנים הם בשביל ניידים ל נוחים לשימוש ממושך אבל נוחים לנשיאה בשביל הניידים.דבר שלישי מה התקציב?חייב דיוטי פרי?שיהיה לשימוש ממושך, אני אשתמש בעכבר רק כשאני בבית...אז אפשר אחד גדולמה התקציב - אין תקציב, המחירים בעכברים סטנדרטיים (לא של גיימרים) לא יעלו אף פעם יותר מדיכן, חייב דיוטי פרי. אם אין דגם ספציפי אז תנו שם של חברה מועדפת.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר תן תקציב ושים אותו בכותרת, או שהתרד ינעל.אפשר לחשוב שהדרישות שלי יכולות לעלות כלכך הרבה.בכל מקרה - שיהיה הכי נוח שיש. יש הצעות? אפשר גם לחרוג מהתקציב למרות שלא נראה לי שיש צורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.