עבור לתוכן

מחפש מארז שקט + ספק ב-800-900 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן את הקניה לירידת המחירים של אינטל, כאשר הסיבה שחיכיתי עד עכשיו היא בעיקר המארז. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט, אבל אין סיכוי שאני אוציא סכומים מטורפים בשביל ה-P180 לדוגמה. עד עכשיו היו 3 אופציות רלוונטיות, לפי סדר עדיפות:

1. Nzxt Hush + Liberty 400W.

2. Antec Sonata 3 + EarthWatts 500W.

3. לוותר על השקט ולקחת אפולו או צ'קרה.

רציתי לדעת אם למישהו יש מידע שאפשר להסתמך עליו בנוגע להגעה של שני הראשונים. דיברתי היום עם שתי חנויות - ב-iqpc לא ידעו מתי ה-Hush מגיע וב-skypc טענו שהמשלוח כרגע בפריקה מהאניה ויגיע תוך ימים ספורים. מישהו שמע דברים נוספים או יכול לאמת?

בנוגע לסונטה אף אחד לא ידע להחזיר לי תשובה מתי יהיה.

בקיצור, רציתי לקבל פרטים ככל שניתן על שני אלו, ובמידה והמצב הוא כמו השמועות שרצו בימים האחרונים פה שהמארזים לא יהיו עד אוגוסט, רציתי המלצה האם יש מארזים שקטים אחרים הרלוונטיים במחירים האלה, או לוותר על השקט...

תודה

פורסם

שתי האופציות אמורות להיות איכותיות ושקטות אבל לי אישית אין את הידע להגיד לך מי בינהם עדיף מבחינת רמת השקט. אני רק יכול להגיד לך שהספק שבא עם הסונטה עדיף וחזק יותר,אבל זה לא אמור לשנות הרבה סה"כ אם יש לך מפרט בינוני+ וכו'.

פורסם

לפני שמדברים על שקט ושאר הדברים... קודם תפרט את המפרט שלך שעל פיו בוחרים ספק ומארז.

פורסם
  • מחבר

מתכוון לקנות אחרי ה-22 החודש:

e6850 / q6600 (תלוי במחיר שיקבע עבור המרובע)

P35-DS3R של ג'יגהבייט.

כרטיס מסך - עדיין בהתלבטות, תלוי מאוד בהתקדמות הרכישה של הדל 2407 שרצה פה בפורום. (נע בין x1950xt ל-8800GTS וסיכויים קלושים לHD2900xt בגלל תמיכה עדיפה בוידאו, אבל פחד עצום מחום ורעש).

HD WD 2500AAKS

2x1GB 800Mhz

ואולי כרטיס טלויזיה נפרד.

בכל מקרה, אני לא חושב שהספק פה הוא הדבר הרלוונטי. הבעיה העיקרית שלי היא זמינות המארזים הנ"ל בארץ בזמן הקרוב, ואיזה עדיף מבין השניים מבחינת שקט (ואולי גם אוורור). מחפש פרטים בנוגע לזמינות בעיקר...

פורסם

יש עוד זמן לE6850 הוא לא מגיע יחד עם הQ6600.

בקיצור בשבוע שאתה קונה את המחשב תחזור ותשאל את השאלות... אי אפשר להגיד מה יהיה בוודאות במלאי עוד שבועיים פלוס מינוס.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח בנוגע למה שאמרת? לפי הקישור הזה http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466 ההורדה של ה-q6600 והגעת הסדרה החדשה 6x50 הם ביחד, ב-22 ביולי. הפחד העיקרי שלי הוא שה-Hush יגיע ויחטף, או לחילופין יגיע מאוד מאוחר מעבר לתקופה בה אני יכול לחכות, אבל האפולו יחטף עד אז... קשה היום בשוק המארזים...

פורסם

תבדוק אם יש אפשרות לעשות הזמנה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים