עבור לתוכן

לאיזה חברה יש BIOS הכי "ידידותי" ל OC

Featured Replies

פורסם

הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS .

מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?

פורסם

DFI :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין לוחות של Asus,GB & Abit . האם יש עדיפות לאחת החברות ע"פ הקרטריון הנ"ל (נוחות שימוש)?

פורסם

לי יש לוח של GB, והביוס שלו די נוח, רק דבר אחד שאתה צריך לדעת בשביל למצוא את האפשרויות המתקדמות יותר (כמו תזמוני הזיכרונות), זה שאתה צריך ללחוץ על CTRL + F1 ביחד כשאתה בביוס בשביל זה ;)

פורסם

כנ"ל גם לי יש לוח של GB והוא די נוח וקל.

פורסם
  • מחבר

יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק?

פורסם

DFI,ללא ספק בכלל.

פורסם

יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק?

לא ידוע לי על דבר כזה ו'תאמת זה נשמע לי די מופרח.

בכל אופן אתה יכול להשתמש בתוכנות שעובדות על WIN בכדאי לעשות OC ...אבל זה לא מומלץ בכלל,עדיף דרך הביוס תמיד.

וחוץ מזה איזה מערכת יש לך? או שאתה הולך לבנות?

פורסם

זה סתם גימיק זה נחמד, אבל אחרי הפעלה מחדש למחשב ההגדרות מיתאפסות, וגם אתה לא תגיע יותר רחוק ב-OC מאשר בביוס.

פורסם

רוב החברות מאפשרות את זה, אבל ככה אתה מאבד משהו חשוב, אתה יודע ישר שה-OC שעשית לא יציב אם המעבד לא מעלה את מערכת ההפעלה למשל, או מסרב לבצע POST, ואת זה אתה תראה רק דרך הביוס, לכן זה חשוב :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם DFI היא שהרבה חנויות לא מוכרות אותם וגם באלה שכן אז אין מבחר גדול. מישהו יודע עם יש להם לוח מבוסס P35?

פורסם

כנ"ל גם לי יש לוח של GB והוא די נוח וקל.

:xyxthumbs:

פורסם

הבעיה עם DFI היא שהרבה חנויות לא מוכרות אותם וגם באלה שכן אז אין מבחר גדול. מישהו יודע עם יש להם לוח מבוסס P35?

כמובן שיש להם :smile1:

http://hwzone.co.il/news/1181925231/64731/

פורסם

ללוחות היותר מתקדמים של ABIT יש את ה - UGURU ואפשרות לעשות OC דרך מערכת ההפעלה ברמה של הביוס.

פורסם

GB ו DFI מניסיון,

הבעיה שבלוחות של GB האפשרויות לא הכי מתקדמות ואי אפשר לעשות הרבה (לפחות בדגמים "החלשים" יותר => 945p-s3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים