פורסם 2007 ביולי 1018 שנים הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS .מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר אני מתלבט בין לוחות של Asus,GB & Abit . האם יש עדיפות לאחת החברות ע"פ הקרטריון הנ"ל (נוחות שימוש)?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים לי יש לוח של GB, והביוס שלו די נוח, רק דבר אחד שאתה צריך לדעת בשביל למצוא את האפשרויות המתקדמות יותר (כמו תזמוני הזיכרונות), זה שאתה צריך ללחוץ על CTRL + F1 ביחד כשאתה בביוס בשביל זה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק?לא ידוע לי על דבר כזה ו'תאמת זה נשמע לי די מופרח.בכל אופן אתה יכול להשתמש בתוכנות שעובדות על WIN בכדאי לעשות OC ...אבל זה לא מומלץ בכלל,עדיף דרך הביוס תמיד.וחוץ מזה איזה מערכת יש לך? או שאתה הולך לבנות?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק?זה סתם גימיק זה נחמד, אבל אחרי הפעלה מחדש למחשב ההגדרות מיתאפסות, וגם אתה לא תגיע יותר רחוק ב-OC מאשר בביוס.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים יש לוחות שמאפשרים לבצע OC ישירות דרך Windows . האם זה באמת אותו דבר ונותן את אותם התוצאות או שזה סתם גימיק? רוב החברות מאפשרות את זה, אבל ככה אתה מאבד משהו חשוב, אתה יודע ישר שה-OC שעשית לא יציב אם המעבד לא מעלה את מערכת ההפעלה למשל, או מסרב לבצע POST, ואת זה אתה תראה רק דרך הביוס, לכן זה חשוב
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר הבעיה עם DFI היא שהרבה חנויות לא מוכרות אותם וגם באלה שכן אז אין מבחר גדול. מישהו יודע עם יש להם לוח מבוסס P35?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים הבעיה עם DFI היא שהרבה חנויות לא מוכרות אותם וגם באלה שכן אז אין מבחר גדול. מישהו יודע עם יש להם לוח מבוסס P35? כמובן שיש להם http://hwzone.co.il/news/1181925231/64731/
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים ללוחות היותר מתקדמים של ABIT יש את ה - UGURU ואפשרות לעשות OC דרך מערכת ההפעלה ברמה של הביוס.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים GB ו DFI מניסיון,הבעיה שבלוחות של GB האפשרויות לא הכי מתקדמות ואי אפשר לעשות הרבה (לפחות בדגמים "החלשים" יותר => 945p-s3).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.