פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אתה לא מקשיב למה שאני אומר הא?המפרט של המחשב הזה הולך להשתנות פעם בשבועיים ביום רביעיאתה רציני ? מה זאת השטות הזאת ?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר מה זאת השטות הזאת?איך אתה יודע שזה שטות?איך אתה יודע מה זה הולך להיות?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים להירגע בבקשה..כולם.אדון Reaper אני בדעתו של דניס. אין טעם להשקיע 650 ש"ח בספק כשיכול להיות שגם ספק שעולה חצי מכך יספיק לך.בכל מקרה ה-TT אכן הכי חזק משלושתם ובכל מקרה היתי מעיף לחלוטין את הליברטי מהמשוואה.תחליט מה אתה מעדיף,שקט מקס' ומודלריות או כמות A רצינית ביותר ב-12V
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר להירגע בבקשה..כולם. אדון Reaper אני בדעתו של דניס. אין טעם להשקיע 650 ש"ח בספק כשיכול להיות שגם ספק שעולה חצי מכך יספיק לך. בכל מקרה ה-TT אכן הכי חזק משלושתם ובכל מקרה היתי מעיף לחלוטין את הליברטי מהמשוואה. תחליט מה אתה מעדיף,שקט מקס' ומודלריות או כמות A רצינית ביותר ב-12V הודעתי כבר מראש שכל הספקים הנ"ל יעלו לי אותו מחיר ותודה על הטיפ XTX אני אכן צריך שהמארז יראה יפה אבל אני כבר אדאג לזה... מעצבן אבל שאי אפשר לנתק בו את הכבלים שלא צריכים...
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אני פשוט לקחתי את הכבלים שאני לא צריך וחבאתי אותם בעזרת אזיקונים ומארז גדול יחסית
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר אגבצריך מארז גדול יותר מהסטנדרט בשביל שהוא יכנס נכון?הוא יותר גדול מספק רגיל...
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים לא תהיה בעיה גם עם גלקסי 1KW גם אם מדובר ב-6A19 וגם אם מדובר באורורה וגם בצ'קרה וגם במה שרק תרצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.