פורסם 2007 ביולי 918 שנים כמו שאתם רואים אני כותב ומגיב כאן בשעות לא סבירות... התחלתי לעבוד במגרש של דוד שלי - איסוף ברזלים, אלומיניום וכו'. אחד הבחורים שהגיע למגרש ורצה למכור ברזלים הגיע עם מוניטורים ישנים אבל עם מארזים ממש ממש יפים - כמובן אם משקיעים עליהם אז הם יהיו יותר יפים בכל מקרה לקחתי אחד - תמונות בקרוב. השאלה שלי היא כזו: מהו מחשב HTPC. איזה סוג מחשב / פנטיום עדיף לפרוייקט כזה? איזה כרטיסים צריך בשביל זה? כרטיס TV וכו'. תודה על התשובות
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים HTPC בקצרה זה מחשב מולטימדיה שאתה מחבר לטלוויזיה ורואה/מקליט סרטים/סדרות/מוזיקהבשביל להקליט אתה צריך כרטיס טלוויזיהבשביל לשדר אתה צריך TV OUTובשביל איכות טובה אתה צריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טובבשביל המון מדיה אתה צריך HD גדולכמובן שזה משתנה, אני לדוגמא עשיתי HTPC להורים שלי ממחשב פנטיום 3שיוכלו לראות לוסט בלי שאני אצרוב להם כל הזמן...
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אם אתה עושה ממחשב חדש אתה יכול לקחת:מעבד celron d בערך 200לוח פשוט 300כרטיס טלוויזיה טוב 200כרטיס מסך סביר 250דיסק קשיח 250 גיגה 320מארז פשוט 150יוצא לך 1500 בערך אם אתה קונה הכל חדש
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים HTPC = Home Theater PC.השם מדבר בעד עצמו.לא צריך בשביל זה מחשב סופר חזק. מפרט כמו שהמליצו לך עליו יספיק, רק כדאי שהכל יתמוך בHD.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר תודה לכולם על התשובות, מארז יש לי משהו מגניב מאוד שאני צריך לשדרג רק וזהו.הבנתי מה אני צריך בעצם במחשב הזה, מה שיש לי בעקרון במגרש גם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.