עבור לתוכן

מה יותר כדאי?

Featured Replies

פורסם

מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440?

והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ? :jump:

פורסם

בהתחלה אתה מדבר על כרטיס לבעלי תקציב נמוך ( ה 9000 מנצח )

ואח"כ על תקציב בינוני עד גבוה ( הרדאון מנצח )

::)

פורסם
  • מחבר

כי לא יודע יש לי תקציב אבל אני לא בטוח צריך את ה9500..

בתקציב הנמוך ה9000 יותר טוב גם מהMX460?

פורסם

כמובן שעדיף את ה- Radeon 9000 , ה- MX460 לא תומך אפילו ב- DX8.1 שכבר יש DX9 ...

לפי מה שאני ראיתי, ההבדל של התמונה די ברור, אם אתה מחפש איכות TvOut טובה אז אין כמו משפחת הרדאונים

פורסם

ראדון 9000 יותר טוב גם מה-MX 460 .

אם כבר אתה מתלבט בין 9500 פרו וטי 4600 אז 9500 פרו.

פורסם

קח רדיאון 9000PRO2 של גיגבית !

פורסם

ה R9000 \ Pro, אוכל את כל סדרת ה GF X MX.

פורסם

במצב של היום לקנות רק מוצרי ATI (ראדונים למיניהם), תמיד טוב לקנות R9500 על 9000, אבל תלוי במה אתה משחק...

פורסם

במצב של היום לקנות רק מוצרי ATI (ראדונים למיניהם), תמיד טוב לקנות R9500 על 9000, אבל תלוי במה אתה משחק...

ובאילו רזולציה ופרטים אתה משחק...

פורסם

ותלוי איזה מעבד יש לו.. (כידוע צריך מעבד טוב בשביל לנצל את היכולות של כרטיס מסך זה (Radeon 9500 Pro)).

פורסם

ותלוי איזה מעבד יש לו.. (כידוע צריך מעבד טוב בשביל לנצל את היכולות של כרטיס מסך זה (Radeon 9500 Pro)).

ואם כבר אז גם זכרון...

פורסם

כל עוד יש לו 256+ זה לא כזה נורא (SDRAM / DDR / RDRAM)

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין הראדון 9000PRO ל 9000PROII של ג'יגה בייט

ההבדל ביניהם זה של ה PROII יש 128MB ולפרו 64,יש הבדל של איזה 200 שקל

האם יש הבדל מורגש?

מה הזיכרון נותן?

פורסם

כבר די טחנו פה את הנושא עד הסוף אבל אני אסכם: אתה צריך 128MB בשביל משחקים שיצאו וידרשו נפח זיכרון גבוהה בשביל להריץ גראפיקה מפורטת ומסובכת יותר, למרות שכרטיסים של 64MB נותנים ביצועים טיפ טיפה יותר טובים ההשקעה ל 128MB תשתלם לך בטווח הרחוק.

פורסם

כבר די טחנו פה את הנושא עד הסוף אבל אני אסכם: אתה צריך 128MB בשביל משחקים שיצאו וידרשו נפח זיכרון גבוהה בשביל להריץ גראפיקה מפורטת ומסובכת יותר, למרות שכרטיסים של 64MB נותנים ביצועים טיפ טיפה יותר טובים ההשקעה ל 128MB תשתלם לך בטווח הרחוק.

עוד פעם... תסתכל על זה מנקודת מבט שכזו - בכרטיס מסך נפח הזיכרון הוא לא הדבר הכי חשוב , אלא יש עוד הרבה מאוד גורמים האחראיים לתיפקודו וביצועיו של הכרטיס כמו : מהירות זכרונות, קצב מילוי , מספר צינורות עיבוד ועוד... יכול להיות שלכרטיס שלך יהיה מליון זיכרון אבל זה שווה לתחת כי המאפיינים האחרים הם מגעילים ביותר.

לפי דעתי ה-128 זיכרון ל-9000 פרו לא יעזור לו הרבה כי הכרטיס הוא חלש יחסית אפילו להיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים