פורסם 2007 ביולי 918 שנים אהלן.אני מחפש תוכנה קלה, שמציגה הכול, בלי ספאייוורים נילווים (כמו בBSP.FREE, לדוגמא), חימנית ועם ממשק נוח. MV2P לא אהבתי (מעדיף הרבה יותר את הBSP1, אבל מחפש משהו יותר טוב אם יש)תודה.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר תודה התקנתי עכשו את הVLS... נראת תוכנה נחמדה, אבל אני התרגלתי לקטע בBSP שבמסך מלא אני יכול לשלוט על הווליום ע"י העכבר, ולהריץ קדימה\ אחורה בעזרת החצים... לא יכול בלי זה :-\ עוד הצעות?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים תסתכל על כל היתרונותלא צריך להתקין קודקים, היא מנגנת כל פורמט פופלרי או לא, תומכת בכתוביותאבל אם כבר התרגלת לBSPLAYER, למה לא להשאר?פשוט תשתמש בגרסאות הישנות
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר אני רוצה להוסיף איקוואלייזרים אם אפשר.... פשוט הרמקולים שלי מותאמים למוסיקה ולפיצוצים בסרטים אין "בשר" בBSP אין לי אפשרות לזה...
פורסם 2007 ביולי 918 שנים תסתכל על כל היתרונותלא צריך להתקין קודקים, היא מנגנת כל פורמט פופלרי או לא, תומכת בכתוביותאבל אם כבר התרגלת לBSPLAYER, למה לא להשאר?פשוט תשתמש בגרסאות הישנותהיא צריכה קודקים להרבה דברים, היא לא תומכת בDSHOW ככה שלהריץ תכני HD זה בעיה, עושה בעיות עם WMV ועוד הרבה דברים.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים איזה קבצים של HD היו לך בעיות להריץ?או שאתה מתכוון לכך שהעומס על המעבד ולא על הכרטיס מסך?אני, בתור צרכן כבד של סרטים לא נתקלתי בפורמט שהיא לא קיבלה בלי בעיותוגם לא נתקלתי בבעיות עם WMV
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אצלי ב-WMV זה עושה עיוותים כאלה מוזרים (אפילו בלינוקס זה עושה את זה). HD אני בד"כ לא מנגן איתה...
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אצלי ב-WMV זה עושה עיוותים כאלה מוזרים (אפילו בלינוקס זה עושה את זה). HD אני בד"כ לא מנגן איתה...אכןבמיוחד שמריצים קדימה ואחורה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים VLC הוא נגן All Around טוב, אבל כשמדובר ב-HD עדיף להשתמש בנגן DirectShow כלשהו דוגמת MPC, BSplayer ו-Zoom Player יחד עם המקודד CoreAVC שמשפר בצורה מדהימה את הניגון על מחשבים ישנים יחסית
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר לזום פלאייר יש את כל התכונות שביקשתי? (קטן, נוח, עם אפשרות לתפריט בפול סקרין...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.