עבור לתוכן

רדיאון 9500 PRO סיכום מצב אחרי 24 שעות

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהתוצאה נמוכה, כנראה שAMD שוב מוכיחים את עצמם. אבל הכרטיס נראה לי בסדר, בימים האחרונים קיללתי אותו כל חמש דקות,

אבל בעצם שכחתי שיש לי מחשב קקה לא קטן. בקיצר, אני ינסה את הכרטיס בקרוב אצל חבר עם מפרט חזק יותר משלי, מי יודע אולי אצלו יעבוד מעולה. אבל עדיין, לפני הכרטיס היתה לי תוצאה של~ 1300~ עם הGF2 MX.

• תגובות 31
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם זה נראה מוזר!!

אתה הייתה צריך לקבל לפחות 2000

זה יכולה להיות בעיה של החומרה

פורסם

המעבד שיש לו שווה לת*ת ... אפילו Tbird 1200 יותר טוב ממנו

פורסם

ממש לא המעבד בסדר אבל הוא לא נותן לא ביצועים

יש לי את אותו מעבד

כרטיס מסך יותר ישן

ואני מקבל '2300

והוא 1300

זה לא היגיוני!!

פורסם

אני אומר לך, ראיתי פעם השוואה וה- Duron 1200 עבר P4 @ 1700 (!)

פורסם

So what? אז בהשוואה אחת קטנה הדיורון עבר אותו בכמה מהבנצ'מרקים. זה לא אומר שום דבר על המעבד, ובטח לא שהוא "שווה לת*ת".

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שהמעבד 1700 הוא ווילמייט וזה כבר נותן לו פחות ביצועים

דבר שני המעבד הזה על הפנים והוא כן שווה לת*ת, כי תחשוב מעבד שעולה 200 שקל (דורון 1200) עוקף מעבד שעוהל 700 שקל (פנטיום 4 1700 )

פורסם

אני מקבל ב 3DMARK 2001

7990 ...

אולי ה AA או ה AF מופעלים ? :-\

פורסם

יכול להיות, אבל הכרטיס מסך שלך לא כזה טוב אז אתה לא תקבל בשמיים.

פורסם

Bug2000, התוצאה שלך בסדר גמור, תסתכל ב ORB, ותיווכח לכך!

פורסם

מה הקשר לבורד הדפוק של גיגה?! לי יש לוח של גיגה ואני מקבל ביצועים הרבה יותר גובוהים ממה שאתם כותבים פה(רובכם עם הבעיות ב r9500) עם ה GeForce2MX שלי. ממש מוזר מה שאתם מספרים.

פורסם

GIGABYTE זה משהו מיוחד, יש להם את הכישרון לשרוף את הלוח האם ביחד עם המעבד בלי אפילו OC :bash:

פורסם

GIGABYTE זה משהו מיוחד, יש להם את הכישרון לשרוף את הלוח האם ביחד עם המעבד בלי אפילו OC :bash:

לא יודע למה אתה אומר את זה, אבל בגדול ג'יגה בייט מוציאה לוחות שפשוט עובדים טוב נטו. המוניטין שלהם (אצלי לפחות) הוא של חברה שיש לה מוצרים טובים, מחירים סבירים וזמינות טובה, אבל לOC ושאר ירקות פשוט לא לא לא (מהניסיון שלי עם הלוחות שאני עבדתי איתם שלהם :-X )

פורסם

דווקא מהניסיון שלי היא מצתיירת לי כחברה ידועה אבל לא כדאית.

פורסם

אולי מספיק לזרוק משפטים באוויר ותביא דברים לגבות את מה שאתה אומר?

ו- ShortBoarder... אין מצב שאתה מקבל בשום דבר יותר עם gf2mx :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים