עבור לתוכן

הצופן התנכ"י! מדהים

Featured Replies

פורסם

בורות לשמה.

בכל אוסף אותיות בגודל כזה, אפילו אם יקחו אותיות באופן אקראי, ניתן יהיה למצוא כאלו מסרים.

העובדה שאתה מתפלא מזה מפליאה אותי.

הסיכויי שלא ימצאו המסרים האלו בתוך מיליוני האותיות של התנ"ך הוא אפסי מאוד, במיוחד בצורה שבה בוחרים אותיות באופן כמעט שרירותי.

לא נכון.

מה לעשות שכל הקישורים שניתנים פה הם חלקיים מאד ומאד שיטחיים יחסית למחקר האמיתי שנעשה בספר The Bible Code. אני קראתי חלק מרכזי בספר שמתמקד בנסיון להפריך את עצמו. לשם כך לקחו את "מלחמה ושלום" של טולסטוי שהוא ספר ענק - פי כמה מונים ממובי דיק. וניסו למצוא "דילוגים" שונים שם לגבי מילים נפוצות. בקיצור מה שהראו זה שלמרות שהסיכוי שבאמת בתנ"ך יימצאו דילוגים רבים הוא גדול, אבל לא בקנה מידה שכן מצאו בתנ"ך. וזה הרבה יותר מורכב מזה.

אבל לפי דעתי לא יעזור לנו אם אחרי כל אסון נחפש בקוד התנ"ך את מה שאנו רוצים. המטרה העיקרית היא לפצח את הקוד כך שנוכל לקרוא באמת חלק ממנו. וחייב להיות איזשהו דפוס מסוים לקבלת המילים והמשפטים. הרי אין טעם לחפש עבור כל מילה בנפרד וצריך למצוא איך ממשיכים למילה הבאה אחרי שמצאנו מילה מסויימת.

רק אל תבינו אותי לא נכון, יש לי ספקות גדולות בקשר לכל זה. אבל תאמינו לי, תקראו את "קוד התנ"ך" וגם לכם יהיה קשה שלא להשתכנע. 8)

נ.ב: רציתי להוסיף שכל מי שקופץ ואומר ש"גם בספר הזה והזה אפשר למצוא מילים כאלה וכאלה" אז זה לא מספיק. העניין הוא בתנ"ך לא רק המילים עצמן אלה שהן, כאשר מדברות על אירוע מסוים ובאותו הקשר, פעמים רבות נמצאות קרובות אחת לשניה ומרכיבות ביחד משמעות. מציאת מילים בודדות חסרת משמעות לחלוטין בכל ספר.

א.חקרו את הענין לעומקו, האנשים ש"מוצאים" מסרים בספרים אחרים אינם חובבנים אלא מתמטיקאים בכירים.

אין שום ענין יוצא דופן בתנ"ך, פשוט אנשים מגמישים את מה שהם מחפשים כדי שזה יתאים (כתיב חסר, כתיב מלא, מילים נרדפות וכו').

ב.את התנ"ך כתבו בני אדם ולא אלוהים. התנ"ך עבר הרבה גילגולים שנעשו בידי בני אדם ולא אלוהים.

הדבר היחידי שנטען שנכתב בידי אלוהים הוא 9 הדברות והאקסיומה האחת.

ג.אין מספיק אותיות בתנ"ך כדי להכיל את כל העתיד, אין שם אפילו מספיק בשביל לתאר בדיוק מספיק את המאורעות שקורים במשך שעה אחת על הפלנטה שלנו.

ד.איזו סיבה יש לאלוהים לקודד את העתיד בתנ"ך?

אם הוא היה רוצה שנדע את העתיד הוא היה אומר לנו אותו (ונתעלם מהעובדה שזה היה משנה את העתיד).

אם הוא לא היה רוצה שנדע הוא היה דואג שלא נדע ובתוקף היותו כל יכול (לכאורה) אנו לעולם לא היינו מגלים אותו.

ה.מה תגיד אם מחר ינחתו חייזרים ויצחקו לשמוע שאנחנו אימצנו את התסריט של הסרט הגרוע ביותר לשנת -2000 בתור דת ?

ו.עם קצת הבנה של סטטיסטיקה היית מבין שזו אחיזת עיניים זולה ולא כלום מעבר לכך.

פורסם

זה סתם בולשיט..!

אחד מהמורים שלי הסביר לי איך הם עושים את זה...

יש תוכנה במחשב שאתה כותב את מה שאתה רוצה לחפש

ואז זה מוצא לך את זה ברווחים שונים זה פשוט סורק הכל בשניות ומחבר את האותיות! :-\

פורסם

הנה כמה דברים שמצאתי בספר לשון במהלך שיעור פיזיקה מרתק :lol: :lol: :lol:

dlug.gif

(תתיחסו למה שמסומן בצבע)

האם נגר ינגח בשבריר של יוון ? ??? ::) :smoke: :AR15: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים