עבור לתוכן

הצופן התנכ"י! מדהים

Featured Replies

פורסם

תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!!

יש כאן על כל מה שתרצו

תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם

ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון...

קישור לאתר

נ.ב

מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)

ts.jpg

פורסם

"כידוע בחלל נמדד הזמן בשנת אור"

בורות.

פורסם

תרשה לי למחזר דברים שכתבתי כאן בעבר לגבי נושא הדילוגים:

דילוגים והצפנות בתורה

הסבר לדילוגים בתורה

http://www.hidabroot.org/bmavo.htm

אני מקווה בשבילך שהתורה עצמה שווה יותר מהדילוגים האלה...

לאחר רצח רוה"מ יצחק רבין פירסם Michael Drosnin, חוקר-הדילוגים (כן, אני יודע שזה נשמע מקצוע מגוחך...) את הספר The Bible Code.

בספר הוא טוען שניתן היה לנבא את הרצח ע"י הדילוגים בתורה, ואם לא הספיקה החשיפה שלה זכה, הוא אף הגדיל ואמר את הדברים הבאים:

"כשמבקרי ימצאו מסר על ההתנקשות של ראש הממשלה בספר "מובי דיק", אז אאמין להם" (Newsweek, יוני 1997)

זאת הייתה התבטאות מיותרת מאוד מבחינתו של דרוסנין, התבטאות שגרמה לפרופסור Brendan McKay מאונ' קנברה לפרסם את המימצאים הבאים:

בספר "מובי דיק" ניתן למצוא ע"י שיטת הדילוגים את הרצחם של יצחק רבין, אינדירה גאנדי, מרתין לות'ר קינג, ג'ון קנדי, אברהם לינקולן ואחרים.

גם את הפרטים על מותה של הנסיכה דיאנה אפשר למצוא בו...

רק רגע! מה הולך כאן, האם "מובי דיק" יכול לתת פייט לתורה? מסתבר שהלוויתן יכול גם לנצח בקרב יום הדין הזה... ;D

McKay חיפש מסרים בין שני הספרים ומצא שבספרו של הרמן מלוויל מופרך קיומו של קוד בתורה, ולעומת זאת בתורה עצמה כתוב פעמיים שב-"מובי דיק יש קוד" :smoke:

דוד, נראה שאתה צריך למצוא לעצמך אלוהים חדש... מישהו כאן המליץ על גוגל, אני מצטרף להמלצה הזאת בחום... :saint:

Prog.

נ.ב

שלושה לינקים שימושים:

פורסם

חבל שאתרי המובי דיק לא פועלים

הייתי רוצה לראות את זה

פורסם

here

ו

:o

Prog!

אתה בחיים!

:o

פורסם

בורות לשמה.

בכל אוסף אותיות בגודל כזה, אפילו אם יקחו אותיות באופן אקראי, ניתן יהיה למצוא כאלו מסרים.

העובדה שאתה מתפלא מזה מפליאה אותי.

הסיכויי שלא ימצאו המסרים האלו בתוך מיליוני האותיות של התנ"ך הוא אפסי מאוד, במיוחד בצורה שבה בוחרים אותיות באופן כמעט שרירותי.

פורסם

זה סתם שטויות חפש באנציקלופדיה גם תמצא יש פה סתם אותיות בלי קשר

אני רוצה שתראו לי פ"ס אחד שבו רשום את זה

פורסם

למה התמונה לא עולה? (איפה שכתוב לבעלי 56K)?

פורסם

בורות לשמה.

בכל אוסף אותיות בגודל כזה, אפילו אם יקחו אותיות באופן אקראי, ניתן יהיה למצוא כאלו מסרים.

העובדה שאתה מתפלא מזה מפליאה אותי.

הסיכויי שלא ימצאו המסרים האלו בתוך מיליוני האותיות של התנ"ך הוא אפסי מאוד, במיוחד בצורה שבה בוחרים אותיות באופן כמעט שרירותי.

לא נכון.

מה לעשות שכל הקישורים שניתנים פה הם חלקיים מאד ומאד שיטחיים יחסית למחקר האמיתי שנעשה בספר The Bible Code. אני קראתי חלק מרכזי בספר שמתמקד בנסיון להפריך את עצמו. לשם כך לקחו את "מלחמה ושלום" של טולסטוי שהוא ספר ענק - פי כמה מונים ממובי דיק. וניסו למצוא "דילוגים" שונים שם לגבי מילים נפוצות. בקיצור מה שהראו זה שלמרות שהסיכוי שבאמת בתנ"ך יימצאו דילוגים רבים הוא גדול, אבל לא בקנה מידה שכן מצאו בתנ"ך. וזה הרבה יותר מורכב מזה.

אבל לפי דעתי לא יעזור לנו אם אחרי כל אסון נחפש בקוד התנ"ך את מה שאנו רוצים. המטרה העיקרית היא לפצח את הקוד כך שנוכל לקרוא באמת חלק ממנו. וחייב להיות איזשהו דפוס מסוים לקבלת המילים והמשפטים. הרי אין טעם לחפש עבור כל מילה בנפרד וצריך למצוא איך ממשיכים למילה הבאה אחרי שמצאנו מילה מסויימת.

רק אל תבינו אותי לא נכון, יש לי ספקות גדולות בקשר לכל זה. אבל תאמינו לי, תקראו את "קוד התנ"ך" וגם לכם יהיה קשה שלא להשתכנע. 8)

נ.ב: רציתי להוסיף שכל מי שקופץ ואומר ש"גם בספר הזה והזה אפשר למצוא מילים כאלה וכאלה" אז זה לא מספיק. העניין הוא בתנ"ך לא רק המילים עצמן אלה שהן, כאשר מדברות על אירוע מסוים ובאותו הקשר, פעמים רבות נמצאות קרובות אחת לשניה ומרכיבות ביחד משמעות. מציאת מילים בודדות חסרת משמעות לחלוטין בכל ספר.

פורסם

התנ"ך הוא ספר עצום, אין בכלל מה להשוות אותו ל'מלחמה ושלום' או 'מובי דיק' אבל עצם העובדה שבמובי דיק, ספר הרבה יותר קטן, מצאו הוכחות "חותכות" לכך שהספר חזה את רצח רבין מפריך את כל תאוריית הדילוגים, כי אם מצאו שם אז בתנ"ך בטוח ימצאו ועוד הרבה יותר.

חוץ מזה, לא כל דבר תמצא בתנ"ך - מה לגבי הדברים שלא תמצא? מי שכתב את התנ"ך לא ידע עליהם?

פורסם

אני אתחיל לחפש עכשיו בספר היסטוריה ופיזיקה גם קפיצות. וכמו שנאמר, במאגר כזה גדול חייבים להמצא דברים כאלו, כמו בהפרכה שנכתבה כאן שמצאו בה את "יהוה שקר" 3 פעמים

פורסם

על מנת להפריך כל מה שצריך לעשות הוא לקחת את אחת המהדורות הישנות יותר. שם מובטחת מלחמה גרעינית בסוף 2001.

האם זה קרה? לא זכור לי.

אגב.. ההבטחה הזו היא צעד נדיר של חוקרי הצוםן התנכ"י , שכן הם מעדיפים למצוא עדויות לאירועים שכבר קרו. שכן הרבה יותר קל "להוכיח" שזה אכן היה כתוב בתנ"ך.

לסיכום - הכל להטטונות זולה, שמתבססת על הקישור הפסיכולוגי בין התנ"ך לקדושה, וכמו כן מתבססת על חוסר הידע של רבים מאיתנו בסטטיסטיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים