פורסם 2007 ביולי 918 שנים fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew....HI evreybody,yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebreweven in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisiti think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like thatthank you alli hope youll manage to help me
פורסם 2007 ביולי 918 שנים לוח בקרה -> אפשרויות שפה ואיזור-> תבחר בטאב "שפות" ושם תסמן ב V את האפשרות של שפות מימין לשמאל.אחר כך תוסיף באותו הטאב את השפה עברית ותעבור לשני הטאבים האחרים וגם בהם תבחר עברית.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר קודם כל, תודה רבה, כי כמו שאתה רואה, עכשיו אני כותב בעברית.דבר שני, רצית לדעת אם יש אפשרות לשנות את השפה של כל הוינדוס לעברית.כלומר, למטה, מופיע start ולא "התחל".כל הממשק של הוינדוס הוא באנגלית. יש דרך כלשהי לשנות את זה לעברית?תודה מראש!@
פורסם 2007 ביולי 918 שנים יש MUI שנמכר רק לארגונים שמאפשר להפוך את הממשק של XP PRO באנגלית לשפות אחרותלמשתמשים ביתיים אין דרך חוקית להשיג את זהמה שכן, אם "תשיג" גירסה עברית של XP תוכל להשתמש במפתח המוצר של הגירסה האנגלית
פורסם 2007 ביולי 918 שנים במידה והרשיון יהיה תואם לגירסהכמובןאם יש לו XP PRO באנגלית אז XP PRO בעבריתאם יש לו HOME EDITION כנ"לוגם גירסת CORPORATE דורשת מפתח אחר מXP PRO "רגיל"לי יש XP PRO עם אקטיבציה :s05:
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אז לי יש רשיון רגיללא החומים וגירסה שדורשת אקטיבציהכשהייתי צריך לפרמט ולא מצאתי את הדיסק ניסיתי את הסרייאל שלי על גירסה רגילה של XPוהוא לא פעלאז שלחו לי דיסק חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.