עבור לתוכן

שתי שאלות (מקסטון והבהרת תמונות)

Featured Replies

פורסם

האם יש אפשרות/תוסף שאיתו אפשר ליצוא URL ALLIAS כמו שיש בAVANT? הכוונה פשוט לקיצורים שאפשר להכניס לשורת הכתובת והתוכנה תשלים את האתר.

כלומר אם ארשום את הקיצור GG אגיע לwww.google.com.

יש לי כמות גדולה של תמונות שברצוני להבהיר, מלשון בהיר. אני יודע שזה אפשרי עם פוטושופ, אבל זה מעיק להבהיר כל תמונה בנפרד וגם הקבצים יוצאים פי 3 מגודלים המקורי, לכן אני שואל האם יש תוכנת עריכה קלה ופשוטה שאפשר לערוך בה כמות גדולה של תמונות במקביל?

פורסם

אם יש לך אופיס 2003 ומעלה, יש איתו תוכנה שנקראת MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER

שם אתה יכול לעשות את זה על כל הקבצים ביחד.

לגבי השאלה הראשונה, בהנחה שאתה רוצה לעשות את זה באינטרנט אקפלורר, תוריד את TWEAKUI ותסתכל בתמונה שצירפתי

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

ב PREFIX תרשום את הקיצור שאתה רוצה, ומתחת לזה את הכתובת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

במקסתון 1.6 הולכים אל Maxthon Options ושם בקטגוריית Address Bar יש לך לשונית URL Alias. אתה לא צריך לקרוא לגוגל GG, מספיק לקרוא לו G, גם אם יש לך מנוע חיפוש מוגדר בקצרה G. לי לדוגמא יש את N שהולך אל NRG (מעריב) אבל N keyword שעושה חיפוש ב-Newegg.

לגבי השאלה השנייה, חפש בגוגל image batch processing ותמצא דברים כמו:

http://www.manifest-tech.com/ce_photo/image_batch.htm#ACDSee%20/%20ACD%20Systems

"ACDSee provides batch operations that can operate on selected files. The Adjust Level command adjusts image brightness, contrast, whitepoint / blackpoint, and gamma settings."

אני הייתי כבר מנסה את גרסה 2 פרו, למרות שהיא ביתא. http://www.acdseepro.com

פורסם
  • מחבר

שלומפי ניסיתי את מה שאמרת אבל זה לא עוזר, כך גם לגבי מה ש"ר" הציע.

אולי לא הבנתם אותי כראוי. אני מתכוון לכך שאוכל לרשום קיצור לכל אתר שארצה, ארשום אותו בשורת הכתובת ואז אגיע אליו.

למשל: GG=google.com, YN=ynet.co.il.

זה אפשרי עם Avant Browser, אך מאחר ואני מעדיף את מקסטון על פניו אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה גם שם.

לגבי הגברת הבהירות בתמונות, מצאתי תוכנה חינמית ומעולה שנקראת Photo ToolKit שמוסיפה

toolbar למציג התמונות של ווינדוס וגם מאפשרת עריכה של כמה קבצים במקביל.

פורסם

תנסה שוב את מה שהצעתי. אצלי אני כותב בשורת הכתובת N ולוחץ אנטר ומיד מקבל את www.nrg.co.il

פורסם

שלומפי ניסיתי את מה שאמרת אבל זה לא עוזר, כך גם לגבי מה ש"ר" הציע.

אולי לא הבנתם אותי כראוי. אני מתכוון לכך שאוכל לרשום קיצור לכל אתר שארצה, ארשום אותו בשורת הכתובת ואז אגיע אליו.

למשל: GG=google.com, YN=ynet.co.il.

זה אפשרי עם Avant Browser, אך מאחר ואני מעדיף את מקסטון על פניו אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה גם שם.

כן צודק, מה שאמרתי זה היה נוגע לאינטרנט אקספלורר...

פורסם

אוקיי, לך ל: Tools > Avant Browser Options > Search Engine

תכניס את הקיצור שאתה רוצה תחת SHORTCUT, ואת הכתובת של האתר.

imgQuick_Search.gif

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לך ל: Tools > Avant Browser Options > Search Engine

תכניס את הקיצור שאתה רוצה תחת SHORTCUT, ואת הכתובת של האתר.

imgQuick_Search.gif

עדיין לא הבנת, את מה שיש בAVANT אני רוצה במקסטון. :nixweiss:

פורסם

אהההההה.... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תנסה פה:

Options > Maxthon Options > Address Bar > URL Alias

ב ALIAS תכניס את השם של הקיצור שאתה רוצה

ch07-03.gif

מצטער על האי הבנה שהייתה לי עד עכשיו.... :) טוב הגיע זמן לישון.

תהנה!

פורסם
  • מחבר

תודה! מצאתי! :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים