פורסם 2007 ביולי 918 שנים האם יש אפשרות/תוסף שאיתו אפשר ליצוא URL ALLIAS כמו שיש בAVANT? הכוונה פשוט לקיצורים שאפשר להכניס לשורת הכתובת והתוכנה תשלים את האתר.כלומר אם ארשום את הקיצור GG אגיע לwww.google.com. יש לי כמות גדולה של תמונות שברצוני להבהיר, מלשון בהיר. אני יודע שזה אפשרי עם פוטושופ, אבל זה מעיק להבהיר כל תמונה בנפרד וגם הקבצים יוצאים פי 3 מגודלים המקורי, לכן אני שואל האם יש תוכנת עריכה קלה ופשוטה שאפשר לערוך בה כמות גדולה של תמונות במקביל?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אם יש לך אופיס 2003 ומעלה, יש איתו תוכנה שנקראת MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGERשם אתה יכול לעשות את זה על כל הקבצים ביחד.לגבי השאלה הראשונה, בהנחה שאתה רוצה לעשות את זה באינטרנט אקפלורר, תוריד את TWEAKUI ותסתכל בתמונה שצירפתיhttp://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exeב PREFIX תרשום את הקיצור שאתה רוצה, ומתחת לזה את הכתובת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים במקסתון 1.6 הולכים אל Maxthon Options ושם בקטגוריית Address Bar יש לך לשונית URL Alias. אתה לא צריך לקרוא לגוגל GG, מספיק לקרוא לו G, גם אם יש לך מנוע חיפוש מוגדר בקצרה G. לי לדוגמא יש את N שהולך אל NRG (מעריב) אבל N keyword שעושה חיפוש ב-Newegg.לגבי השאלה השנייה, חפש בגוגל image batch processing ותמצא דברים כמו:http://www.manifest-tech.com/ce_photo/image_batch.htm#ACDSee%20/%20ACD%20Systems"ACDSee provides batch operations that can operate on selected files. The Adjust Level command adjusts image brightness, contrast, whitepoint / blackpoint, and gamma settings."אני הייתי כבר מנסה את גרסה 2 פרו, למרות שהיא ביתא. http://www.acdseepro.com
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר שלומפי ניסיתי את מה שאמרת אבל זה לא עוזר, כך גם לגבי מה ש"ר" הציע.אולי לא הבנתם אותי כראוי. אני מתכוון לכך שאוכל לרשום קיצור לכל אתר שארצה, ארשום אותו בשורת הכתובת ואז אגיע אליו.למשל: GG=google.com, YN=ynet.co.il.זה אפשרי עם Avant Browser, אך מאחר ואני מעדיף את מקסטון על פניו אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה גם שם.לגבי הגברת הבהירות בתמונות, מצאתי תוכנה חינמית ומעולה שנקראת Photo ToolKit שמוסיפה toolbar למציג התמונות של ווינדוס וגם מאפשרת עריכה של כמה קבצים במקביל.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים תנסה שוב את מה שהצעתי. אצלי אני כותב בשורת הכתובת N ולוחץ אנטר ומיד מקבל את www.nrg.co.il
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים שלומפי ניסיתי את מה שאמרת אבל זה לא עוזר, כך גם לגבי מה ש"ר" הציע.אולי לא הבנתם אותי כראוי. אני מתכוון לכך שאוכל לרשום קיצור לכל אתר שארצה, ארשום אותו בשורת הכתובת ואז אגיע אליו.למשל: GG=google.com, YN=ynet.co.il.זה אפשרי עם Avant Browser, אך מאחר ואני מעדיף את מקסטון על פניו אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה גם שם.כן צודק, מה שאמרתי זה היה נוגע לאינטרנט אקספלורר...
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אוקיי, לך ל: Tools > Avant Browser Options > Search Engine תכניס את הקיצור שאתה רוצה תחת SHORTCUT, ואת הכתובת של האתר.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר אוקיי, לך ל: Tools > Avant Browser Options > Search Engine תכניס את הקיצור שאתה רוצה תחת SHORTCUT, ואת הכתובת של האתר. עדיין לא הבנת, את מה שיש בAVANT אני רוצה במקסטון.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אהההההה.... :kopfpatsch: תנסה פה: Options > Maxthon Options > Address Bar > URL Alias ב ALIAS תכניס את השם של הקיצור שאתה רוצה מצטער על האי הבנה שהייתה לי עד עכשיו.... טוב הגיע זמן לישון. תהנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.