פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל).בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים השאלה שמשתמעת ישירות היא איזה סוג...הישראליות לפי דעתי הן גועל נפש (חוץ מנשר כי לא טעמתי)אני אוהב יותר משהו בסגנון של הינקין וקרלסברג.בקשר לשאלה העיקרית, לא הייתי מוריד בירה במקום קולה, כי אני לא אוהב להשתכר לבד (וכי בירה עולה הרבה יותר)
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אני לא מוצא שום טעם רעיוני או אפילו קמצוץ של עניין בנושא הזה. מחר תשאל אם אנחנו אוהבים בצל מטוגן, מרק עוף או בקר סצ'ואן. בקיצור:
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר אני לא מוצא שום טעם רעיוני או אפילו קמצוץ של עניין בנושא הזה. מחר תשאל אם אנחנו אוהבים בצל מטוגן, מרק עוף או בקר סצ'ואן. בקיצור: אני לא זוכר ששאלתי אותך מה לשים בהודעות שלי. זה פורם כללי. האם אתם אוהבים את הטעם של בירה או שותים אותה רק מסיבות אחרות זה לא שאלה סתמית.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אני שונא את הטעם של כל בירה\טקליה\וודקה למינהם שותים אותם רק למטרה אחת, לקום מחר בבוקר כדי לא לדעת מה עשיתה אתמול
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אני לא מוצא שום טעם רעיוני או אפילו קמצוץ של עניין בנושא הזה. מחר תשאל אם אנחנו אוהבים בצל מטוגן, מרק עוף או בקר סצ'ואן. בקיצור: אני לא זוכר ששאלתי אותך מה לשים בהודעות שלי. זה פורם כללי. האם אתם אוהבים את הטעם של בירה או שותים אותה רק מסיבות אחרות זה לא שאלה סתמית. אני לא זוכר שצריכות להיות רק הודעות שמוצאות חן בעיניך.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר אני לא אמרתי שצריכות להיות רק הודעות שמוצאות חן לעני.להיפך - אתה פסלת את ההודעה שלי - אז אתה כנראה חושב שצריכות להיות רק הודעות שמוצאות חן בעינך.אל תמהר לפסול הודעות של אחרים.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אני לא אמרתי שצריכות להיות רק הודעות שמוצאות חן לעני.להיפך - אתה פסלת את ההודעה שלי - אז אתה כנראה חושב שצריכות להיות רק הודעות שמוצאות חן בעינך.אל תמהר לפסול הודעות של אחרים.הבעתי את דעתי על ההודעה. תלמד לחיות איתה.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים הבעתי את דעתי על ההודעה. תלמד לחיות איתה. זה ספאם. הבנאדם שאל שאלה לעניין ואתה ההורס לו את הת'רד עם קטנוניות : אני אוהב כמעט את כל הבירות, חוץ מנשר, באדוויזר אמריקאית, קרלסברג וטובורג. גם קורונה ומכבי לא משהו (מימיות). הכי אני אוהב את הבירות של הברוהואז בת"א, הייניקן, לף, גינס חבית, הוחרדן, גולדסטאר, דובל, באדוויזר צ'כית, ופילזנר אורקואל.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים לא ממש אוהב אבל לא ממש שונא.זה חביב.אני משום מה אוהב גולדסטאר, אל תשאלו למה, לא יודע.קונה רק במקרים נדירים או במקרים שאין מצב למשהו יותר חזק...
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים Heineken r0x זה תלוי כמובן בסוג הבירה (מכבי = :repuke: ) אבל ככלל, בירה זה לא רע.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים רוב הבירות אני לא אוהב.אבל את הלף למשל אני אוהב (את כל הסוגים... ברויין טריפל והשלישי שפרח לי)
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים בירה, נאאא לא שווה, בשבילי רק טקילה טקו טקו, או סומבררו מה שמביאים מסימו :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.