עבור לתוכן

yes הביאה סוף סוף את התוכנית SCREENSAVERS ל TECHTV

Featured Replies

פורסם

זאת תוכנית מדהימה ! כל הזמן מדברים שם על NVIDIA ו ATI ועל החידושים האחרונים בחומרה ובכרטיסי מסך !

פורסם

כן, צריך באמת להתקשר ליס שיחזירו לי את הערוץ הזה... היו בו דברים נחמדים.

פורסם

ואללה. סוף סוף תוכנית למתקדמים. בניגוד ל-CALL FOR HELP, שממעטת לחדש לי דברים זו תוכנית ברמה. כל הכבוד ל-YES.

אני חושב שהת'רד הזה מתאים לכללי ולא לגרפיקה.

פורסם

מתי זה יוצא ? באמת כדאי להעיף מבט חוזר !

פורסם

מתי זה יוצא ? באמת כדאי להעיף מבט חוזר !

זה כבר יצא.

פורסם

דיברתי על יום ושעה, כבר נמאס לי לראות את החנון הזה מראה איך לסדר את האייקונים על שולחן העבודה, ודווקא התוכנית הזאת זכורה לי לטובה, היא הייתה כבר פעם...

פורסם

הבעיה עם TechTV ש-YES מביאים תוכניות ששודרו לפני שבוע-שבועיים בגלל שהם צריכים לתרגם, הם יעשו טובה לכולם אם הם פשוט ישימו את הערוץ בשידור חי כי סביר להניח שמי שמבין בטכנולוגיה ומחשבים מבין גם אנגלית, ושאף אחד לא יצחק על כריס וקאט!.

פורסם

כריס וקאט חמודים ומצחיקים, אבל בחיאת, קשה ללמוד משהו חדש משם... וזה שהתוכנית לא LIVE זה לא כזה נוראי.

פורסם

זה דווקא כן, רובנו מחוברים לאינטרנט נכון? אז החדשות שהם מביאים שם ישנות בשבועיים וכשהם מביאים אותם אנחנו בטח כבר שמענו אותם באתרי חדשות למיניהם.

פורסם

כריס וקאט? חמודים?

רגע... רגע... הנה זה בא...

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFLLLLLLLLLl

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כריס מתנהג כמו ילד בן 4 ומתלהב מכל דבר שהוא רואה וקאט היא סתם sidekick לא מוצלח במיוחד.

פורסם

כריס וקאט נועדו לאנשים שלא מבינים כל כך בטכנולוגיה, נכון הם לפעמים מתנהגים כמו ילדים קטנים ואחותי הקטנה מבינה יותר מהם במחשבים, אבל הם עדיין צמד חמד!!! אז בבקשה תעזבו אותם בשקט!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים