עבור לתוכן

nForce2 + Redaon9700 - מסתדר ?

Featured Replies

פורסם

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ?

תודה.

פורסם

כמו גדול

הבנתי שהם לא היו מנייקים ולא עשו משהו שיגרום לבעיות עם חיבור של שני החלקים האלה ...

ד"א לי יש NF 2 וראדון 9700 פרו ..

פורסם

אם הם היו עושים בעיות עם החיבור הזה NVIDIA היא זאת שהייתה יורית לעצמה ברגל, היא הבינה את זה ועשתה נכון.

אגב מאפיסטו, זה עובד לך טוב גם על AGP X8 ?

פורסם

כן הוא מההתחלה עם 8 וגם בבוט הראשון לא היה שום בעייה עם ה8X (היו אחרות אבל לא בגלל הכרטיס מסך)

פורסם

יפה, לא רע בכלל... אני מכיר מספיק לוחות וצ'יפסטים שעושים המון בעיות עם ה-AGP X8 הזה...

פורסם

גם אני

הלוח הראשון שלי של ABIT KD7 עשה לא מעט בעיות עם זה אבל זה שטויות לסדר את זה פשוט שם כרטיס אחר בשביל ה4X ואז זה עובד...

פורסם

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ?

תודה.

מבחינה פיזית של צורת חריץ ה-AGP הראדון מתאים וניתן לחיבור בלי שום בעיה.

פורסם

כל הAGP למינהם הם אותו דבר !

וגם כל החיבורי AGP של הכרטיס לרוב הם אותו דבר

זה לא מה שהוא שאל !

הוא שאל אם חברה כמו נבידיה לא מגבילה שמיוש בכרטיס של החברה המתחרה שלה בכרטיס מסך

וכמו שאמרו מזלה שהיא לא הגבילה אחרת הNF עד כמה שהוא טוב לא היה שווה הרבה

פורסם

כל הAGP למינהם הם אותו דבר !

וגם כל החיבורי AGP של הכרטיס לרוב הם אותו דבר

זה לא מה שהוא שאל !

הוא שאל אם חברה כמו נבידיה לא מגבילה שמיוש בכרטיס של החברה המתחרה שלה בכרטיס מסך

וכמו שאמרו מזלה שהיא לא הגבילה אחרת הNF עד כמה שהוא טוב לא היה שווה הרבה

היא לא יכולה להגביל.

פורסם

למה שהיא תגביל את מהירות הציפ סט שלה? אם כן כולם יקנו את הציפסט של VIA.

בכל מיקרה... היא לא מגבילה כלום... יעבוד לך פצייץ

פורסם

עם קצת רצון היא יכול להגביל

וההגבלה היא לא במהירות אלא רק בתאימות הכרטיס ללוח (לא מבחינה פיזית)

פורסם

כמו גדול

הבנתי שהם לא היו מנייקים ולא עשו משהו שיגרום לבעיות עם חיבור של שני החלקים האלה ...

חוץ מהעובדה שהם לא מנייאקים הם גם עסק שפועל באופן חוקי, ובארצות הברית מקפידים מאוד על חוקי סחר הוגנים והיו עושים להם צרות בבית משפט אם הם היו עושים את זה.

פורסם

אין לה כלל אינטרס לעשות דבר שכזה, אחרת היא יכולה לאבד כאלהלקוחות עצום של הציפסט החדש והמצוין שלה

ואם היא היתה עושה את זה, אף בית משפט לא היה תוקף אותה, כי האי תאימות היא לא רשמית

פורסם

ואם היא היתה עושה את זה, אף בית משפט לא היה תוקף אותה, כי האי תאימות היא לא רשמית

על תביעה מלקוחות פרטיים שמעת? זה רץ חזק בארה"ב (מה, לא שיחקת בGTA3? ;D )

ושוב, אנחנו לא מדברים על מאפיה או סינדיקייט חומרה, אנחנו מדברים על חברה מכובדת, הם לא יחפפו בכוונה בדרייברים, אלא ישנו מאזנים בנאסדק :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים