פורסם 2007 ביולי 818 שנים בחזרה לעתיד (1, 2 ו-3).מומלץ לצפות יום אחרי יום בכל אחד בנפרד.אתמול ראיתי את הראשון בפעם ה 6 או משהו כזה.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים ניצוץ החיים Quest For Fireסרט מעולה ראיתי אותו בקולנוע, מעניין מה אני אחשוב עליו עכשיו
פורסם 2007 ביולי 818 שנים עזוב סרט, הם לא מתקרבים לסדרות:The SopranosEntouragePrison Breakהרשימה יכולה עוד להמשיך ולהמשיך אבל על אלה אין שום דבר שעולה עליהם.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אם אתה אוהב אקשן איכותי אז יש לך 2 סרטים חדשים שחשבתי עליהם עכשיו :Die Hard 4.0Mission Impossible 3
פורסם 2007 ביולי 818 שנים V for vendettaVampire hunter DGrandmas boyEmployee of the month של שנת2004GattacaOcean's eleven
פורסם 2007 ביולי 818 שנים Smokin AcesThursdayThe Darwin AwardsYou Me and DupreeRunning ScaredIdiocracyJackass Number TwoThe DepartedBooty CallCrank11.14The Astronaut FarmerThe Death And Life Of Bobby ZBig NothingShooterMatchstick MenLet's Go to PrisonThe Boondock Saintsשתסיים לראות את כל אלה תחזור אליי... אני יביא לך עוד רשימה
פורסם 2007 ביולי 918 שנים Smokin AcesThursdayThe Darwin AwardsYou Me and DupreeRunning ScaredIdiocracyJackass Number TwoThe DepartedBooty CallCrank11.14The Astronaut FarmerThe Death And Life Of Bobby ZBig NothingShooterMatchstick MenLet's Go to PrisonThe Boondock Saintsשתסיים לראות את כל אלה תחזור אליי... אני יביא לך עוד רשימהראיתי את הקראנק היום והוא סרט מדהים!!!!תודה!
פורסם 2007 ביולי 918 שנים בפעם המיליון donnie darko הסרט הכי טוב שראיתי אי פעם (למי שאוהב סרטים מתוחכמים,מותחים,מפחידים ומוזרים חח) אין עליו כמובן שגם הטרילוגיה של טרמינטור וקומדיות בעיקר אוסטין פווארס,אייס ונטורה ואמריקן פאי למינהם במיוחד השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.