עבור לתוכן

תוכנת השתלטות

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) ..

ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו?

2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה?

אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!

פורסם

ULTRA VNC

אפשר להגדיר שהוא ירוץ כ SYSTEM SERVICE, ואז אין שום אייקון. אפשר גם להעביר קבצים ברקע.

וחינם חינם חינם. האנטי וירוס לא יתריע מפניו, רק אם יש פיירוול צריך להגדיר אותו קודם שלא יחסום.

פורסם

במאפיני המחשב שלי אפשר עבודה מרחוק

רשום את ה IP שם מישתמש וסיסמה.

עכשיו לך למחשב המרוחק ורשום בשורת הפקודה הפעלה MTSC

תזין את ה IP שם מישתמש וסיסמה ואתה מחובר.

דן

פורסם
  • מחבר

אוקי תראו כמה דברים:

1.אין באפשרותי להיות במחשב המרוחק (מחשב א) בכלל..יש לי רק איסי/מסן אם זה עוזר..אז נראה לי האופציה היחידה זה עם טרוין שאשלח ואז יפתחו ואז אוכל לצפות במסך ובקבצים..מה אתם ממליצים? ושוב חשוב שהצד השני לא יבחין בדבר..

2.איך אני יכול לגלות את האיפי של הצד השני? ניסיתי icq ip sniffer אבל זה גם עם טרוין וגם לא נותן לפתוח אותו מהזיפ..(גם שהאינטי וירוס מבוטל..)

3.במחשב ב שמחובר למחשב א (שאליו אנ ירוצה להכנס בעיקרון) ברשת רגילה בלי ראוטר, שמתי radmin 2.2 server שבו כן ניתן להפעיל ברקע בלי tray..

האם יש אפשרות להכנס למחשב א דרך מחשב ב כי הם ברשת? ושוב איך אני מגלה את האיפי שלהם?

4. האם אפשר להכנס למחשב רק דרך איפי בלבד?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים