עבור לתוכן

דחוף חבר'ה : בעייה בהתקנת XP על מחשב עם SATA II ללא כונן תקליטונים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב

אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים,

איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??)

האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.

פורסם

איזה דרייבר?? ממש לא נראה לי, ניסיתי פשוט עם הדיסק של הווינדווס לעשות BOOT ולהתקין? נראה לי שזה יעבוד.

פורסם

כונן תקליטונים (דיסקטים) זה דבר שהולך ונעלם.

XP מזהה את רוב הכוננים הקשיחים בהתקנה ראשונית

את התוכנות את יכול להוריד מאתר היצרן ולהתקין אחרי העלת הוינדוס.

נסה להגדיר בביוס.אולי משם אתה צריך לומר לו שיעשה בוט דרך הבקר SATA.

פורסם

אוקיי, תנסה לג'מפר את ההארד דיסק שיעבוד כ STATA 1, ואז תתקין את הווינדווס, ואחרי שיש לך ווינדווס פועל תתקין את הדרייברים ל SATA2

פורסם

ב SATA הג'מפרים לא תקפים

המשמעות של MASTER ו SLAVE היתה רק ב IDE

פורסם

אם אתה מתקין גירסא ישנה של XP, כלומר גירסאת SP2 מ 2006 ואחורה לא תוכל להתקין את המערכת ההפעלה בלי לפחות לחבר כונן דיסקטים.

מה שכן, ישנה גרסאת XP של 2007 שבה כבר כלול כל הדרייברים (או לפחות רוב הדרייברים) לבקרי SATA כמו כן היא מגיעה עם IE7 ו MP11 כבר בבסיס.

פורסם

ב SATA הג'מפרים לא תקפים

המשמעות של MASTER ו SLAVE היתה רק ב IDE

עד כמה שאני יודע, בהארד דיסק שהוא SATA 2, אפשר לג'מפר אותו שיעבוד כ SATA 1, בלי שום קשר ל MASTER או SLAVE, זו הייתה הכוונה שלי.

לפתוח הת'רד, אתה יכול לנסות להוריד את הדרייברים ולעשות BOOT דרך זכרון USB אם הלוח שלך תומך בזה![br]פורסם בתאריך: 9.07.2007 בשעה 12:58:33

רגע, למה שלא תצרוב את הדרייברים על דיסק?

באמצע תלחץ F6, תוציא את הדיסק של הווינדווס, תכניס את הדיסק עם הדרייבר, זה יתקין אותו, ואז בטח תקבל הודעת שגיאה בהמשך ההתקנה שלא ניתן למצוא קובץ ככה וככה, ואז פשוט תחזיר את הדיסק ותעשה RETRY. יש מצב שזה יעבוד.

פורסם

אופצייה ראשונה: לשלב את הדרייברים של הבקר בתוך ההתקנה בעזרת תוכנות כמו nLite.

אופצייה שנייה: להגדיר בביוס את בקר ה-SATA במצב אמולציה ל-IDE במקום AHCI, ואז לא צריך שום דרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים