עבור לתוכן

[קונה] 1950xt כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני בטוח קונה את הכ.מ. ורציתי לדעת:

1.יש לי p.4 3.0 ghz + 2*512 ddr 400

האם יהיה לי צוואר בקבוק?

2.יש לי כרגע ספק ג'נריק 500w האם אני צריך ספק חדש אם כן תמליצו לי על ספק שיתאים למחשב שלי עד 200 ש"ח

פורסם

גם אני שאלתי את זה.

ענו לי:

"צוואר בקבוק קטן. אתה לא תרגיש אותו"

ומשהו אחר ענה:

"קטן = 15 FPS"

תאמין למה שנראה לך.

יש לי אותה מערכת.

פורסם
  • מחבר

יש אולי תשובה יותר טובה לשתי השאלות?

פורסם

אז התשובה היא : כן ברור שיש הבדל בביצועים אם תחליף למעבד חזק יותר, ההבדל יכול לבוא לביטוי בהבדל של 0-30fps אני משער במשחקים ובתוכנות.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי לעשות oc או שזה לא שווה ובמקום זה לקנות את 1950pro

פורסם

לדעתכם ה Enermax Liberty 400W מספיק טוב בשביל להריץ אותו?

פורסם

לדעתכם ה Enermax Liberty 400W מספיק טוב בשביל להריץ אותו?

יעבוד כמו גדול.

פורסם

תודה. גם אני קונה את ה XT.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות על השאלות שלי?

פורסם

אז כדאי לי לעשות oc או שזה לא שווה ובמקום זה לקנות את 1950pro

לעשות OC זה רעיון טוב אם הלוח שלך מאפשר.

פורסם

גש לפורום םאוברקלוק וקירור ותשאל האם המפרט שלך יהיה יעיל ל-OC

פורסם

אם תעשה OC ל3.6GHZ או 3.8GHZ זה יורגש פחות הצוואר בקבוק, ובעתיד הייתי משקיע גם במעבד טוב מכיוון שהפנטיום 4 ללא ספק הוא מעבד חלש מאוד גרוע מאוד ולא טוב למשחקים בכלל, לעומת זאת AMD ATHLON 64\X2\FX הרבה יותר חזקים מהגרוטאה פנטיום 4 הרבה יותר יעילים, ובמשחקים הם שולטים(להוציא את הC2D).

פורסם

אם תעשה OC ל3.6GHZ או 3.8GHZ זה יורגש פחות הצוואר בקבוק, ובעתיד הייתי משקיע גם במעבד טוב מכיוון שהפנטיום 4 ללא ספק הוא מעבד חלש מאוד גרוע מאוד ולא טוב למשחקים בכלל, לעומת זאת AMD ATHLON 64\X2\FX הרבה יותר חזקים מהגרוטאה פנטיום 4 הרבה יותר יעילים, ובמשחקים הם שולטים(להוציא את הC2D).

חחח מה אתה מחרטט פה ...

קודם כל זה אני ש צריך עזרה חח לשא תבינו אותי נכון פשוט נמאס לי לשלוח את חבר שלי כל פעם לפורום ולשאול שאלות :P

ובקשר לחירטוט...

קודם כל להגיע ל רמת OC כזאת עם P4 3.0 GHZ חחח מה נדפקת ? איך אני יעשה את זה עם STOCK?

דבר שני היה לי AMD +3200 64 bit שזה 2 GHZ בכלל לא מתקרב למה שיש לי הרי לא השתמשתי ב 64 BIT גם ככה...

כי רוב השימוש בזה זה צריך תוכנה שתומכת בזה ולא סתם ככה.. אז די לחרטט ש 64 BIT טוב יותר ...

ה os 64bit מסריח ביותר אין לו דריברים נורמלים של Creative לא של Logitec קיצור חרא של מערכת...

אז לא השתמשתי בכלל ב 64 BIT רוב הזמן :\

ותענו על השאלה נורמלי כבר ולא שטויות..!#!# הגעתי פעם אחת ל OC 3.3 GHZ בלי התחממות משמעותי זה מספיק ? :|

מצטער על החפירה תגובה ראשונה שלי :nixweiss:

פורסם

ה-3800+ 64Bit כפול ליבה וכן הוא טוב מהפנטיום 4, הפנטיום 4 הוא גרוטאה מנסים להחיות אותה עם OC, אנשים הגיעו עם המעבד הזה ל-5GHz ואף יותר.

ופנטיום 4 יהווה לך צוואר בקבוק ענקי לכרטיס מסך הזה.

OMG, טעיתי בענק מדובר על 3200 חח.

פורסם

ה-3800+ 64Bit כפול ליבה וכן הוא טוב מהפנטיום 4, הפנטיום 4 הוא גרוטאה מנסים להחיות אותה עם OC, אנשים הגיעו עם המעבד הזה ל-5GHz ואף יותר.

ופנטיום 4 יהווה לך צוואר בקבוק ענקי לכרטיס מסך הזה.

בעעע חחח בטח ש מה שכתבת יותר טוב מפנטיום 4 למה לא AMD +6000 ? :|

אני אומר על מה שהיה לי מקודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים