עבור לתוכן

ראיתם את הנוקיה N95 המזוייף? הוא יותר מרשים מהמקורי!

Featured Replies

פורסם

ובנוסף זה סתם מכשיר ג'נרי סיני שדומה לו

לכו תדעו איזה ממשק זבל יש לו, מה חיי הסוללה שלו, על אילו תדרים הוא עובד, ואיזו מצלמה יש לו

הנה,בבקשה, צילום מהמכשיר:

http://www.mobile-review.com/review/image/china/nokia-95-made-in-china/foto/2.jpg

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=178704

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מחזק :goodposting:

פורסם

כשאתה קונה את המכשיר של נוקיה אז יש לך את הגב של חברה איכותית שהיא מותג בתחום כבר שנים ואחריות למוצר איכותי

כשאתה קונה את המכשיר של נוקלה אז אתה קונה בעצם חתול בשק מחברה שאפילו לא עומדת מאחורי השם שלה אלה שם של חברה אחרת

וזה שהוא יותר גדול לא מעיד על כך שהוא יותר מתקדם ההפך! ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר כך אפשר למזער יותר ויותר את המכשיר

למרות שהבינו שבלי מסך גדול ומקשים לחיצים (ולא לאדם בן 16 אלא לאדם זקן שבקושי מסוגל לראות משהו) יש בעיה עם קהלים מסוימים ולכן היום יש נטייה דווקא ללכת על טלפונים יותר גדולים :o

פורסם

כשאתה קונה את המכשיר של נוקיה אז יש לך את הגב של חברה איכותית שהיא מותג בתחום כבר שנים ואחריות למוצר איכותי

כשאתה קונה את המכשיר של נוקלה אז אתה קונה בעצם חתול בשק מחברה שאפילו לא עומדת מאחורי השם שלה אלה שם של חברה אחרת

וזה שהוא יותר גדול לא מעיד על כך שהוא יותר מתקדם ההפך! ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר כך אפשר למזער יותר ויותר את המכשיר

ממה שרואים מהסרטון יש לו מערכת הפעלה מבוססת על windows mobile.

כל עוד המכשיר בסטאנדרט של שרידות של שנה, עם זמן סוללה סביר, אפשרות להרחבת זכרון, ומחיר נמוך(150 עד 250 דולר) הוא מתחרה לא רע בN95 בתור מחשב כף יד משולב טלפון סלולארי.

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאני טוען. לדעתי הוא נותן פייט ממש טוב.

השאלה אם באמת יש ל GPS או לא...

פורסם

כולם פה מודדים פיקסלים במצלמות כאילו יש לכם מסכים שמנצלים רזולוציה כזאת אפילו מסך של apple 30 inch מגיע "רק" לרזולוציה של 4 מגה פיקסל שאני לא ראיתי מסך עם רזולוציה יותר גבוהה מזאת, ומסך ממוצע מגיע לרזולוציה של 1.3 מגה פיקסל.

אז תפסיקו למדוד פיקסלים כל מצלמה זה עולם אחר זה תלוי ביותר מדי דברים בשביל שיהיה אפשר לעשות השוואה ע"פ נתונים יבשים או מס' למניהם.

מכל מקום לפי דעתי ולי דוגמאות שראיתי באינטרנט הn95 מספק חווית צילום יוצאת מן הכלל הן בסטילס והן בוידאו, בהחלט מספק את הצרכן הביתי שמחפש לצלם בטיול.

פורסם

אני לא מבין מי האידיוט שחשב להכניס מצלמה בתוך פלאפון.

זה הדבר הכי דפוק עלי אדמות.

לא משנה עד כמה יתאמצו לשפר לזה את האיכות, הם עדיין לא יגיעו לאיכות של מצלמה דיגיטלית סטנדרטית.

והאנשים שמתלהבים מהמצלמה ממש מרגיזים אותי. כל בן אדם שני שרואה את הפלאפון שלי, לוקח לי את הפלאפון ומתחיל לצלם :nixweiss:

בשביל מה?

למה לצלם? אין בזה שום טעם או הגיון.

פורסם

^^^

על מה אתה מדבר בכלל תגיד לי?!

שיש לך מצלמה בפלאפון היא נגישה לך בכל מקום.

אתה יכול לדמיין את עצמך הולך לכל מקום עם מצלמה דיגיטלית?! אפילו המצלמות הקומפקטיות.

מה שיפה במצלמה בפלאפון זה שאם יש ארוע שלא מתוכנן או משהו מפתיע ובא לך לצלם יש לך את זה זמין, ועם המצלמות בפלאפונים של היום האיכות היא אפילו טובה מספיק בשביל לא לקנות מצלמה דיגיטלית בכלל

פורסם

:screwy:

אני לא חושב שיש בארץ תרבות של צילום.

כלומר, אנחנו לא לוקחים מצלמות לכל מקום איתנו ומצלמים הכל.

אם הייתה מסתכל על הסינים או היפנים, שמה כל דבר שטותי זקוק לצילום.

אז כן, אין לי שום שימוש במצלמה בפלאפון ואני גם לא נוהג לצלם דברים.

ולכן היה עדיף שלא תהיה לי מצלמה בפלאפון בכלל (אבל לא נראה לי שיש דבר כזה היום).

פורסם

כן כשאתה תייר אתה מסתובב עם מצלמה...

אתה באמת חושב שלא משנה איפה יש אנשים שסתם מסתובבים עם מצלמה כל החיים שלהם?

מלא אנשים מצלמים עם הפלאפון דברים, אתה יודע כמה זבל יש לי וכמעט לכל מי שאני מכיר בפלאפון?

פורסם

ראית עסקת סמים גדולה ואתה רוצה לתעד אותה... :) - צריך זום חזק

מישהו חתך אותך בכביש, ואתה רוצה לתפוש את הלוחית שלו... - צריך רזולוציה גבוהה

אתה מנסה לתאר משהו לחבר בפלאפון, אבל אי אפשר לתאר אותו במילים...

עוד דוגמאות ?

פורסם
  • מחבר

כן כן עוד עוד דוגמאות.. :yelclap:

פורסם

מצלמה בפאלפון היא דבר מאוד שימושי לאנשים רבים... הבעיה היא שברוב הפלאפונים המצלמות עדיין לא מספיק איכותיות ודורשות כמויות גדולות של תאורה על מנת שתצא תמונה סבירה ולכן אף אחד לא לוקח אותם ברצינות עדיין.

אבל מצלמה בפלאפון יכולה להיות גם בעייתית במיוחד בארץ... אני מכיר מספר אנשים שעובדים בחברות ביטחוניות שאסור להכניס מצלמות כך שאו שהם משאירים את הפלאפון בחוץ או קונים אחד בלי מצלמה או שפשוט שוברים את המצלמה בפלאפון

פורסם
  • מחבר

או שלא אומרים לאף אחד!

יותר פשוט לקנות 3100 בזול לא? או, לפרק את המצלמה.

פורסם

אני מדבר איתך על מפעלים ביטחוניים לא מועדון חשפנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים