פורסם 2007 ביולי 818 שנים אין לו 2 סליידרים, יש לו רק 1. המצלמה שלו 5MP ויש לו GPS. אבל יש לו מסך הרבה יותר גדול והוא מסך נגיעה. כן כן, יש לו מסך נגיעה. ולמעלה, במקום כפתור הכיבוי, יש לו פנל לד. נראה מכשיר סבבה לגמרי.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אבל המצלמה שלו לא באמת באיכות 5 מגה פיקסלוהGPS שלו נראה לי סתם חרטאוהוא גם מכוער, פעם הגיע אלינו לחנות אדם שרצה שנשים לו עבריתקוראים לזה נוקלה, במקום הI בנוקיה שמו l קטנה וזה נראה אותו דבר בלוגוNokla
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר http://www.metacafe.co.il/watch/662870/nokia_n95/יש לו אפילו דואל סים. המצלמה באמת לא 5MP אלא 3MP אבל המסך 3 אינצ' והוא מסך נגיעה. נראה לי שהמכשירים הסינים יותר טובים כי הם יותר זולים. בגלל שכח העבודה יותר זול הם יכולים להרשות לעצמם לתת מסך גדול יותר. הGPS סתם בלוף...? לא יודע.על פניו נראה מכשיר בן-!@#.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים נכון שעל הקופסא רשום נוקיה, אבל לא ראיתישתפריטים זה רשום, נראה לי שזה יותר "חיקוי" ולא "זיוף".
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אבל המצלמה שלו לא באמת באיכות 5 מגה פיקסלאין דבר כזה איכות 5 מגהפיקסל.. 5 מגהפיקסל זה רזולוציה. זה סה"כ אומר כמה פיקסלים יש בחיישן. כל קשר בין זה לבין האיכות הוא מקרי בהחלט..
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אין דבר כזה איכות 5 מגהפיקסל.. 5 מגהפיקסל זה רזולוציה. זה סה"כ אומר כמה פיקסלים יש בחיישן. כל קשר בין זה לבין האיכות הוא מקרי בהחלט..אז איך קובעים איכות?וכמה עולה החיקוי הזה? מה השם שלו? איפה קונים?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אז איך קובעים איכות?וכמה עולה החיקוי הזה? מה השם שלו? איפה קונים?איכות העדשה, גודל העדשה, גודל החיישן, סוג החיישן וכו' וכו'עד היום לא נתקלתי בטלפון אחד שנותן באמת איכות טובה. גם לא הסייבר שוט של SE יעני.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אפשר גם בארץ. חבר שלי קיבל אותו שילשום ומייד החזיר.איפה הוא קיבל אותו? ולמה החזיר?נראה לי אחלה מכשיר אם הוא זול אז ללמה לא
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים כשאתה קונה את המכשיר של נוקיה אז יש לך את הגב של חברה איכותית שהיא מותג בתחום כבר שנים ואחריות למוצר איכותיכשאתה קונה את המכשיר של נוקלה אז אתה קונה בעצם חתול בשק מחברה שאפילו לא עומדת מאחורי השם שלה אלה שם של חברה אחרתוזה שהוא יותר גדול לא מעיד על כך שהוא יותר מתקדם ההפך! ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר כך אפשר למזער יותר ויותר את המכשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.