עבור לתוכן

כמה שאלות לגביי קניית מעבד ב22 ליולי.

Featured Replies

פורסם

קודם כל בוקר טוב :)

כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה.

אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק)

עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600?

ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי?

תודה מראש.

ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.

פורסם
  • מחבר

עוד שניה זה עף לעמוד 2...

מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

זה מאוד חשוב עבדתי כל החודש בשביל לקנות את החלקים למחשב.

פורסם

אתה צריך לבדוק אם התוכנה שלך תומכת ומנצלת מעבדים עם יותר מליבה אחת

אם כן אז ה QUAD יהיה מעולה בשבילך רק קח בחשבון שהוא מתחמם בצורה רצינית

יהיה גם מעבד כפול ליבה במחיר של ה QUAD6600 והוא יהיה ה E6850 בתדר 3.0GHZ עם FSB1333

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לבדוק אם התוכנה שלך תומכת ומנצלת מעבדים עם יותר מליבה אחת

אם כן אז ה QUAD יהיה מעולה בשבילך רק קח בחשבון שהוא מתחמם בצורה רצינית

יהיה גם מעבד כפול ליבה במחיר של ה QUAD6600 והוא יהיה ה E6850 בתדר 3.0GHZ עם FSB1333

זהו שאני מחפש ואני לא מוצא איך בכל אני בודק אם התוכנה תומכת ב QUAD...

ואני צריך גם לבדוק אם הFL STUDIO 7 תומכת בQUAD כי אני עובד גם בא.

יש לך מושג איפה אני בודק דבר כזה?

פורסם

באתר של התוכנה.

אם אתה לא מוצא שם תשובה תשאל בפורומים שלהם.

פורסם

כבר עדיף לך לקחת את ה- Core 2 Extreme Quad QX6700 Boxו שתאמין לי סיפיק לך ל 3-4 שנים הבאות גם 8 מגה קאש וגם 2660 מגהרץ

המעבד הוא עכשיו 5k אבל צפויה לו ירידה ב-22 ביולי

פורסם

כבר עדיף לך לקחת את ה- Core 2 Extreme Quad QX6700 Boxו שתאמין לי סיפיק לך ל 3-4 שנים הבאות גם 8 מגה קאש וגם 2660 מגהרץ

המעבד הוא עכשיו 5k אבל צפויה לו ירידה ב-22 ביולי

הוא ירד ל3000+ שקל, ורק טיפשים שרוצים לזרוק כסף על דברים שלא שווים את המחיר שלהם יקנו אותו. ההבדל בינו לבין הQ6600 הוא כל כך קטן אפילו סיכה לא נכנסת. פותח התראד, קח את הQ6600 ב1600+- ותהיה רגוע.

פורסם

חלק גדול מאוד מהישומים לא ישתמשו בכל הליבות שלך, אז המעבד לא יתחמם עד כדי כך, אבל למקרה שכן, כדאי לך לקחת גם קירור איכותי...

גם אני מסכים שכדאי לך לקנות Q6600 ולא Q6700 או X8500 כי אם שתיהם אתה יכול לעקוף עם OC קטן, לא שיהיה לך צורך כי הQ6600 יספיק לך לכמעט הכל.

ד"א מאיפה למדת להשתמש בFL STUDIOS? אני מחפש לזה שנה מדריך ואני לא מוצא כלום, הדמו שהם שמו בהתחלה כלכך טוב ואני לא יכול להתקרב לזה =[

פורסם
  • מחבר

חלק גדול מאוד מהישומים לא ישתמשו בכל הליבות שלך, אז המעבד לא יתחמם עד כדי כך, אבל למקרה שכן, כדאי לך לקחת גם קירור איכותי...

גם אני מסכים שכדאי לך לקנות Q6600 ולא Q6700 או X8500 כי אם שתיהם אתה יכול לעקוף עם OC קטן, לא שיהיה לך צורך כי הQ6600 יספיק לך לכמעט הכל.

ד"א מאיפה למדת להשתמש בFL STUDIOS? אני מחפש לזה שנה מדריך ואני לא מוצא כלום, הדמו שהם שמו בהתחלה כלכך טוב ואני לא יכול להתקרב לזה =[

למדתי להשתמש בתוכנה לבד..

גם ככה בCUBASE.

אם השנים התפתחתי בזה והיום אני כבר יוצר ברמה מקצועית.

אם אתה בעניין אז אני מוכן לעזור לך פה ושם עם התוכנה וגם להשמיע לך כמה טראקים שלי אם תרצה.

בכל מקרה ICQ שלי הוא:332820502

ובקשר לשאלה שלי,אין לי מושג אם התוכנות שאני רוצה להשתמש בהם יפעילו את כל ארבעת המעבדים,ואני מפחד שאני יקנה Q6600 ובתוכנה זה יעבוד כיאילו יש לי E6600.

פורסם

אני יודע שתוכנות עריכה גראפיות משתמשות במספר ליבות, כך גם תוכנות קידוד ודחיסה. בקשר לתוכנות שלך, צריך בדף הבית שלהן להיות רשום אם יש תמיכה או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים