פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר כדי שתוכל לצפות בסרט "אל תוך התופת" בשעת הנהיגה?... : כשאתה נוהג, אתה נוהג! אתה לא אמור לראות סרטים או לשחק בפלייסטיישן. זה לנהוג ולשמוע מוזיקה באיכות, לא להביא איתך את כל הסלון!
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים יש לי רעיון ניקח את המרצדס הנ"ל ההונדה של שגיא הפיאט שלי קורקינט עם באפייר ורולרבליידס רקטיים ונעשה דראג רייס
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר אח שלי מנצח את כולכם בזחילה ;Dאגב, הייתי... מכונית מדהימה.היה שם איזה אחד ממכבי חיפה, ז'אוטוטאוס נראה לי. נתנו לו לתת בה גז... איזה צליל!!!!
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אח שלי מנצח את כולכם בזחילה ;Dאגב, הייתי... מכונית מדהימה.היה שם איזה אחד ממכבי חיפה, ז'אוטוטאוס נראה לי. נתנו לו לתת בה גז... איזה צליל!!!!מישה תבוא גם אתה עם ה פולו SDI שלך
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים אני לא חושב שזה בגלל כישורי הכדורגל שלו (שגם לא משהו) אלא בגלל שיש לו את הכסף לקנות אחת.
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים ציניות ידידי ציניות...ונעזוב רגע את הכסף בצד, עצם העובדה שהוא מוכר בקרב הציבור, זה מה שאיפשר לו בכלל להכנס ולהתניע אותה.
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים שטויות, אם אני אעצור מול הסוכנות עם יגואר ואבקש טסט דרייב, אני מאמין שאני אקבל...בעצם לא, כי אני נראה ילד, אבל שגיא, אתה נראה בן 95 בערך, בוא נשכיר ליום יגואר ונלך לעשות סיבובים על המרצדס
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים אחי לא נראה לי שכדורגלנים בישראל בימינויכולים לקנות מכוניות יקרות כל-כך (עם כל הכבוד)
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים שטויות, אם אני אעצור מול הסוכנות עם יגואר ואבקש טסט דרייב, אני מאמין שאני אקבל... בעצם לא, כי אני נראה ילד, אבל שגיא, אתה נראה בן 95 בערך, בוא נשכיר ליום יגואר ונלך לעשות סיבובים על המרצדס תקראו גם לי!!! בזמן שאתם תסעו על המרצדס אני אסע "בזהירות" מאחוריכם ביגואר... אבל שהיגואר תיהיה עם גג פתוח ושחורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.