פורסם 2007 ביולי 718 שנים מעבד:CORE 2 DUO Q6600כרטיס מסך:1950XTX 512 MBזיכרון:4 סטיקים של 1GB מהירות-667 MHZ דיסק קשיח:GB250 SATA 2 ספק כוח:ENERMAX LIBERTY 500W האם יהיה צוואר בקבוק
פורסם 2007 ביולי 718 שנים בטח שלאכתבת "האם יהיה" זאת אומרת עוד לא קנית את המחשב?אם לא אז עדיף שתיקנה 2 סטיקים של 2 ג'גה כל אחד כדי שיעבדו בדואל צ'ינל.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים בטח שלאכתבת "האם יהיה" זאת אומרת עוד לא קנית את המחשב?אם לא אז עדיף שתיקנה 2 סטיקים של 2 ג'גה כל אחד כדי שיעבדו בדואל צ'ינל.גם 4 סטיקים עובדים בדואל צ'ינל.אם אתה (פותח הת'רד) לא מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד - תשאיר זאת כך,אם אתה מתכנן להוסיף זיכרון - כדאי שתקנה 2 סטיקים של 2GB,כדי שישארו לך עוד 2 תושבות פנוייות.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים צוואר בקבוק, - אין סיכוי.מה זה דואל צ'ינל?,כאשר 2/4 סטיקים של זיכרון מחוברים,הם עובדים ב-Dual Channel,וזאת כל עוד הלוח עצמו תומך (99% מלוחות האם שבשוק תומכים).Dual Channel זה מעבר בין הזיכרון למעבד ולדיסק הקשיח,כאשר ה-Dual Channel מופעל (זה אוטומתי מופעל כאשר יש מס' זוגי של סטיקים),יש מעבר מהיר יותר בין הזיכרון למעבד ולדיסק הקשיח,מאשר אין את ה-Dual Channel.מקווה שעזרתי,בתודה,MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים DC מגדיל את רוחב הפס של הזכרונות (ל128 ביט במקום 64 ביט) מה שתורם לתקשורת מהירה בין רכיבים (בעיקר מעבד-ציפסט-זכרונות)..בדגמים ישנים של לוחות ספציפים ביותר הייתה אפשרות של DC ב3 סטיקים...אך קיום זה לא קיים...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים למה אתה צריך 4GB ???כבר יצאה טכנולוגיה חדשה DDR3, אז לא עדיף שאם אתה כבר משקיע בטכנולוגיה ישנה תשים פחות כסף שיישאר לך לשדרוג עתידי?קח 2GB בחצי מחיר ואתה תהיה מספיק מרוצה תאמין לי
פורסם 2007 ביולי 818 שנים למה אתה צריך 4GB ???כבר יצאה טכנולוגיה חדשה DDR3, אז לא עדיף שאם אתה כבר משקיע בטכנולוגיה ישנה תשים פחות כסף שיישאר לך לשדרוג עתידי?קח 2GB בחצי מחיר ואתה תהיה מספיק מרוצה תאמין לי4GB זה לא משהו בשמים...גם המחירים לא...DDR3 לא יהיה רלוונטי (מחיר/זמינות) בתקופה הקרובה זה בטוח (אולי ברבעון השני של 2008)...אז זה די מיותר...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אבל זה מה שאני אומר - עכשיו DDR3 לא זמין אבל בעתיד הוא כן יהיההשיפור שלו בין 4GB לבין 2GB הוא מזערי וסתמי אלא אם כן אני לא יודע מה הוא מפתח במחשב שלוחבל על הכסף שיכול לאפשר לו בעתיד אפשרות נוחה יותר כלכלית לשדרג בבוא העת
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מזערי הוא לא..במיוחד במשחקים כבדים ותוכנות...עד כמה הוא ינצל את זה ..זה כבר שיקול שלו.. ;D
פורסם 2007 ביולי 818 שנים עידן אתה צודק שזה לא מזערי - אבל הבנת את הכוונה שלי - הניצול והצורך בזה לא משחקים תפקיד אצל מרבית המשתמשים
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אולי מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע אם יש או אין צוואר בקבוק?למה לבחור בתדר זכרון מסויים עבור מעבד X ואיך הלוח אם מגביל אותי? [אם בכלל]
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אבל זה מה שאני אומר - עכשיו DDR3 לא זמין אבל בעתיד הוא כן יהיההשיפור שלו בין 4GB לבין 2GB הוא מזערי וסתמי אלא אם כן אני לא יודע מה הוא מפתח במחשב שלוחבל על הכסף שיכול לאפשר לו בעתיד אפשרות נוחה יותר כלכלית לשדרג בבוא העתצא מהסטיגמה שלךהיום 2GB זה מינימום הכרחי ו-4GB זה לא בשמים וזה מנוצלבמיוחד עם ויסטה
פורסם 2007 ביולי 818 שנים שטויות! זה בזבוז כסף משווע למי שלא צריך את זה!מה הוא נהיה גרפיקאי פתאום? מה הוא צריך את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.