עבור לתוכן

מיקרופון לא עובד . .

Featured Replies

פורסם

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . .

יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש).

אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר.

נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices.

למישהו יש רעיון ?

פורסם

תעשה לחיצה ימנית על האייקון של הרמקול ליד השעון.

אם מופיע לך המיקרופון, והוא על MUTE, תבטל את ה MUTE, תגביר, תדבר למקרופון ותראה אם אתה שומע את עצמך.

אם כן, כנראה שהדרייברים בסדר גמור.

בקשר להקלטה, באותו חלון, בתפריט, לך ל OPTIONS -> PROPERTIES

בחלון שנפתח, תבחר למעלה ב RECORDING, תוודא שהמקרופון למטה מסומן, תלחץ OK

ועכשיו בחלון איפה שכל האקולייזרים, תוודא שהמקרופון מסומן על SELECT ומוגבר.

תנסה להקליט!

פורסם
  • מחבר

כבר בדקתי את כל האפשרויות האלה.

אני חושב שאולי מדובר בהגדרה של משהו בלוח הבקרה של ה-SoundMax אבל אני לא יודע מה. . .

למישהו יש רעיון ?

פורסם

לא מכיר את התוכנה של הסאונד מקס, אבל תבדוק, סביר להניח שיש שם אפשרות לשבחור את היציאות של הרמקולים, לדוגמא, יציאה של שני רמקולים, 4 רמקולים, 5 רמקולים.

אז אם למשל זה מסומן על 5 רמקולים, אז המקרופון לא יעבוד, כי הכניסה שלו תשמש כיציאה לסאב. אז תנסה לשים את זה על יציאה לשני רמקולים ותבדוק שהמקרופון מחובר לייאה המתאימה לו.

וכדי למחוק את הדרייברים תעשה את זה דרך מאפייני מערכת ב DEVICE MANAGER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים