פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני רוצה לשים שם מאוורר(משום מה לא היה לי), ואין לי מושג איך אני מפרק את הפנאל הקידמי. הנה תמונה של המארז ושל מקום המאוורר. תודה לעוזרים.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים באותה מידה זה גם יכול לשבור לו את הקליפסיםהתמונה השניה גם בזווית צילום לא נכונה וגם בחוסר פוקוס מזעזע, אז אי אפשר לדעת איך הפאנל תפוסבתכלס זה או עם קליפסים (פלסטיקים קטנים שהם חלק מהפאנל שננעלים על השלדה) או ברגים, או שניהם ביחד.תשחרר מה שצריך, תדחוף אותם מפנים המארז כלפי חוץ שהפאנל יצא.ואז אתה כבר יכול לשחק עם הפאנל עד שהוא יצא, אבל בלי להפעיל לחץ מיותר, סך הכל הפלסטיק הזה לא חזק במיוחד וחבל להרוס אותו.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים בערך אותה תמונה כמו השניה, רק קצת יותר פנימה למארז, ככה שה"מעקה" ברזל לא יסתיר כלום (תצלם "מולו").תצלם כמה תמונות עד שתצא לך אחת מפוקסת כי עם טשטוש כזה לא רואים כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.